Fokus!


Assalamualaikum cinta. :)

Masa untuk hantar assignment bakal menjelang tiba. semua kaum kerabat mek cah tengah sibuk menyiapkan assignment yang perlu dihantar sebelum minggu study week iaitu penghujung bulan 12. Semakin hari semakin stress, rambut yang lurus gituw kembali terpacak sebab tak sempat nak uruskan. Lolzz test yang belum dibuat membuatkan otak makin serabut, research ke company lain pun masih belum di buat. so lepas ni memang lotih bebenor la pemilik blog love is cinta ni. Agagaga


Penat nak fikir, penat nak layan perasaan tapi nasib baik la housemate rumah ni banyak menceriakan hari-hari mek cah. walaupun tengah sibuk tahap gaban tapi kami masih sempat melayan "Drama Adam Dan Hawa" disetiap lewat malam. hoho gigih download selepas cerita itu bersiaran. TAk sabar juga nak tengok Lagenda Budak Setan 2 yang akan berada di pawagam 29 November ini!. Poyo! masih sempat bukan. study, study jugak. enjoy sikit-sikit jangan lupa untuk ringankan dan kurangkan beban ni ha. Muehehe sekarang nak fokus untuk 3 article review yang perlu dihantar isnin ini 26.11. 12, pada hari itu juga la ada test untuk subjek electronic record. sabor jelar.. Tapi alhamdulillah mek cah masih kekal bertenaga untuk menghadapi semua ini. Ayuh! kembali fokus. Selamat Malam.^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

36 ulasan:

  1. hehe mek cah pi study pat.online jek dia ni.babab nak :p sempat lg online nya tu.assignment nya bertimbun

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini la tabiat buruk mek cah. hukss

      Padam
  2. Amboi,bz2 pn smpt o9,hehe.ok gud luck mek cah! ;-)

    BalasPadam
  3. msti serabut sakan skrg ni kann?? hehe
    good luck yer sis . btw , ANDA chumel !

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah mmg serabut. tp sempat lg nak kuar. ekeke

      Padam
  4. akak amek course ap ek? kb dkt mne? hihi

    BalasPadam
  5. hahahahaha..tak dapat bayangkan rambut awak pacak..hahaha.mesti comel..hehehe

    BalasPadam
  6. cayuk2 ... pasti boleh ! ;)

    BalasPadam
  7. samaaaa ! sangattttt banyak esaimens T_T

    BalasPadam
  8. serabut2 pun gambar ttap tak kalah .

    BalasPadam
  9. gudluck ye,,kite pon bz gak, tp ngadap jek laptop ni,hahah parah

    BalasPadam
  10. good luck mek cah !
    btw, mek cah ambik course ape? :)

    BalasPadam
  11. wah,,, cantik, saya suka celananya :D
    good luck :D

    BalasPadam
  12. gud luck awk siapkan assignment semua ;)
    aah, awk amek cos apa?

    BalasPadam
  13. final sem doh ko loni?
    wat molek la test tu.
    tesis bilo kena buat??

    BalasPadam
  14. istanbul aku dtg da tengok belum? hehe

    BalasPadam
  15. Comel.,follow http://cik-puan.blogspot.com

    BalasPadam
  16. nk komen la..mesti dapat bunga..hehe...

    gudluck ye mek cah...

    BalasPadam
  17. I love your header..u r so cute dik...done follow here..I'M lucky 2500.. Setuju ngan study2 gak, enjoy kena gak kan..hi hi..keep in touch ^_^salam Perkenalan dr kak M..

    BalasPadam
  18. Ok, fokus... fokus. Jangan out of focus lak. Kalau out of focus, akan terjadinya fenomena yg dinamakan sbg 'bokeh'. hee~ (photography)

    BalasPadam
  19. hehehe,cian... fara ngah cuti sem,weeee,jgn jeles

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...