Contest I Choose To Wear Hijab


Assalamualaikum cinta. :)

Hari ini tergerak hati untuk menyertai contest dari adik manis salwa.kali terakhir menyertai contest hebat ini "Dapatkan skirt FREE dan wang tunai RM100 dari Moon Couture ". Alhamdulillah rezeki contest itu menjadi milik mek cah. Dah berbulan-bulan tak menyertai akhirnya hari ini, telah menyerah kalah untuk meluangkan masa beberapa minit untuk taip entri mengenai "Contest I Choose To Wear Hijab". Begitu tertarik dengan tajuk contest yang hanya memberi peluang kepada kaum hawa untuk berkongsi gambar berhijab mereka, yang penting menutup aurat katanya salwa. ^^





Gambar yang di pertaruhkan ialah :
"Hijab bukan pilihan. Hijab adalah kewajipan."

Tarikh tutup ialah 7 Disember 2012. hadiah pun lumayan, maka korang masih ada masa lagi untuk menyertai contest yang menarik ini. Disamping mengeratkan silaturrahim sesama blogger perempuan. Menang kalah lain kira. yer dok? selamat menjayakan contest. ^^

Nota kecil : semoga ianya menjadi hadiah di hari jadi mek cah yang bakal tiba di Disember ini. Menang topup pun jadi lah. hehe. Amin. Lebih banyak contest di SINI dan SINI. :P

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

34 ulasan:

  1. gudluckk..awak mesti menang pnye...lawa ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq awak. jemput la join sekali. menang kalah lain kira. yg penting suka suki. :P

      Padam
  2. ada peluang nak menang tu..good luck.. :)

    BalasPadam
  3. semoga menang kak :D
    nak join leh? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh sgt2 join ekyn. jom la. :))

      Padam
  4. cantekkk tudung tuuu. gudluck !

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik nana jemput la join sekali. :)

      Padam
  5. gudluck mek cah..harap mekcah menang..hehe.nice gambar tu.

    BalasPadam
  6. sgt manis mukeee dieee.nasib xwat duck face,ade sket style nak wat duck face tu.hehehe.all the best ;)

    BalasPadam
  7. wah! cantik..kamu mst mnang. :)
    gud luck sis! ^^

    BalasPadam
  8. cantekkkk ! gud luck dear :)
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    BalasPadam
  9. menariknya contest ni!

    gud luck dear :)

    BalasPadam
  10. cantik sangat! semoga berjaya! nak join jugak lah.. :)

    BalasPadam
  11. good luck eca..hehehe.. comel gambar awak tu :)

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan :)

    Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    BalasPadam
  13. comeinyooooooo awopp tu :P good luck deh :D

    BalasPadam
  14. salam cik hazanis yg comel :)... jom join contest ni, klik je kat sini

    BalasPadam
  15. cantiklah akak ni ! good luck eh ? ;) from same contest ;
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    BalasPadam
  16. Ada peluang nak menang ni.Insya-Allah. Saya doakan Hazanis menang ye :)

    BalasPadam
  17. kompem kompem mek cah menang :)

    BalasPadam
  18. awk canttik sgt! mesti ada peluang mng ni..
    gudluck tau ;)

    BalasPadam
  19. good luck mek chah.
    guano ade pimple atas pipi terr..
    tak guna clean n clear ko..huhu

    BalasPadam
  20. cantiknyee diaaa!!! goodluck ea =)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...