Xiuxiu : Gambar edit Mek Bungo


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Tatkala ini mek cah merasa boh'san yang amat sangat...*bahasa melayu dah tetunggang terbalik dah*...Lolzzz okey hasil daripada perasaan boh'san itu mek cah tercari-cari software yang membolehkan mek cah main touch up gambar..eh eh ini bukan main makeup tau...Agaga yang part tu memang suka tapi tak pro sangat....
Dengan itu terhasil lah gambor-gambor ini..picha 1st tu merupakan picha origanal, tak edit okeyh...dan picha seterusnya itu mula edit...dah gedik sangat siap tambah bunga kat atas kepala tu...*bulih panggil mek bungo doh nih*..Muehehe so guna sofware xiuxiu memang senang cuma main click-click dah siap....bagi mereka yang belum tahu boleh la ke entri ini "Gambar sebelum dan selepas...Yoww!!" & "Adobe Photoshop Lightroom vs xiuxiu ".....eh guna xiuxiu ni budak UPSR pun boleh buat sebab memang senang sangat...*tak mencabar langsung*...bhahahaha...=.='

Thanks for reading...


p/s: Motif entri ini??...hanya lah sekadar suka suki dikala boh'san...tiada kaitan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia..Lolzz..:P

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

31 ulasan:

  1. pandainya edit gambar
    kita x reti sgt =(

    BalasPadam
  2. anononom comelnye mek cah. hikhik ;)

    BalasPadam
  3. @azalia hjsalleh
    kita pun xberapa pandai sgt azalia..:)

    BalasPadam
  4. @cik nana
    olololo pagi main angin dah..:P

    BalasPadam
  5. akak yg mak budak nih mmg x reti la nak mengedit gambar mcm tu,walapon lekat2 je..hehe jari tak berseni

    BalasPadam
  6. Edit gambar kak lya etek gak.
    hehhee

    BalasPadam
  7. Comelnyaaaaaaaaaaaaaaa! -ain

    BalasPadam
  8. Rajin mekcah..Mekcah xbwak kuih rayo ko?

    BalasPadam
  9. @Lyaa Suriany
    mana gmbr kak lya..meh nk edit..hehe

    BalasPadam
  10. @laskar pelangi
    rajin dlm bosan awop..emm buat kuih tp 7 hari nk rayo bru buat..hehe buat awl2 habis xdea rayo..kehkeh..:))

    BalasPadam
  11. comelnya muncung! agak begitu mencuit hati... hohohoh

    BalasPadam
  12. mekcah comey tkpo. kite suke sgt tgk gmbr :)

    BalasPadam
  13. rajin deh mek comel je mengedit gambar...hehehe

    BalasPadam
  14. Kita tak retilah guna xiuxiu ni -.-

    BalasPadam
  15. haha,,sy pon guna xiu xiu ni...comel tulisan dy...malas nak tulis2 cari tulisan y sesuai sbb loding sngt kat laptop sy...hihi

    BalasPadam
  16. rajin teh mek duk ngedit gamba...hehe

    BalasPadam
  17. comel supa dupa la mek cah nie.. envynya ecah -.-' heee~
    Kalau sudi follow lar belog ecah yg huduh-http://checaluvly.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. tak edit pn dah cantik . heeee :)

    BalasPadam
  19. omeynyeeeee awak ni ! hihi

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...