SAYA NAK KAD RAYA


Assalamualaikum L.O.V.E..:)

"Chumelnya kad raya nie...Eh nak boleh?"

Nak kad raya, nak kad raya.....eh eh macam gedik la pulak budak ni kan....hehe biasa lah budak yang ketandusan kasih sayang macam ni lah..Opsss "awak saya nak kad raya boleh?".....dah lama tak dapat kad raya dari sahabat...rindu zaman itu..T.T


Nak kad raya jugak?...KLIK SINI tau...ehem nanti leh sangkut kat dinding rumah di hari raya nanti...baru la meriah kan...Lolzz macam budak-budak kan...=.='

TARIKH TUTUP: 5hb OGOS, 2012 jam 9.00 malam

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. Comel kad rayanya...
    Good luck ya!

    BalasPadam
  2. @JIJI YU
    Nok gak cerr mitok dgn tuan blog tuh..huhu

    BalasPadam
  3. suka lagu dalam blog ni!
    owner pun comel!

    BalasPadam
  4. nak jugak . i wonder how can kad raya tulisan bergerak gerak boleh gantung kat wall rumah . hahhahaa . btw , comel :)

    BalasPadam
  5. sy pun nak jugak kad raya plus duit raya plus kuih raya hazanis hehehe gurau lah :P

    BalasPadam
  6. tq join... ehhe.. kene la tgk sapa yang kene.. ehehe..^_^ cute tuan blog ni.. :P

    BalasPadam
  7. tq join.. cute blog dia.. ^_^ cute gak tuan blog ni.. muehehe

    BalasPadam
  8. Gudluckk oke !! , cantik tuan belogg ni:) Sukee:D

    BalasPadam
  9. da lama sgt rasenye xdpt kad raya dari abg posmen.. ^_^

    BalasPadam
  10. lmbt lg nk raya..:)hehe .


    http://oh-sembangsembang.blogspot.com/2012/07/patutkah-suami-teman-isteri-bersalin.html

    BalasPadam
  11. http://hunyieda.blogspot.com/2012/08/bloggership-giveaway-by-aina-ain-azreen.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

    BalasPadam
  12. seronok kalu dpt kad raya sekarang..

    BalasPadam
  13. Nak jugak. baru sero dduk di zaman muda-muda dlu. hikhik

    BalasPadam
  14. kak..nak etek...hehehehe....

    BalasPadam
  15. all the best!

    p/s: salam kenal! deno datnag folow sini dari blog CCI :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...