Aidilfitri 2012 Part III : Kekasihku Raya



Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Kekasihku raya?raya dengan kekasih ke??ke gewe??ke pakwe??ke tunang??ke ke ke ...Lollzzz berapa banyak ke lah...Muahaha..ter'over la pulop tajuk entri ni..Okey melalu entri ini "Aidilfitri 2012 : Part I" & "Aidilfitri 2012 Part II : Warisku Raya" korang akan faham keseluruhan entri yang mek cah buat ini...Kisah raya ke-2 bersama kawan-kawan zaman Sekolah Kebangsaan Kampung Delima tidak akan di lupakan..sebenarnya mek cah terkejut dengan kedatangan mereka ke rumah mek cah.... bila dapat mesej "salam, tok buat rumoh terbuko ko?hehehe", itulah mesej dari kawan mek cah zaman SKKD dulu....Opsss datang jah rumoh mek cah lagipun bosan jugak raya ke-2 ni, tetamu pun tak dop sangat...


Assalamualaikum, jemput la naik...Fuh bila dah naik besar-besar weh pok-pok nih..tingi po galoh, mek cah jugok hok pendek tok tingi-tinggi..Ehem orang lelaki biasa la tu kan tinggi..huhu yang duk tengah-tengah tu nama dia fendi, bukan fendi dikir klate hok sohor tu deh...masa zaman sekolah dulu dia pengawas paling cute skali mugo dio paling kecik..hehe kecik-kecik dio pun tinggi dio lagi dari mek cah ni...yang berbaju biru lak namanya anis zahirah ore comey kampung Perupok...Ewah! sekarang dah kerja sebagai optometris...fuyyoii dah la comey kijo pun sedak..hiksss


dari kiri Faizal, sabri, mat duwe, fendi, farhan, Irfan,..semua mereka sedang belajar dan ada yang dah habis belajar..untung la kan....sabri hok paling lawok sini..memey kecek nge dio duk suko sokmo..Lolzz selepas sesi bergambar di rumah mek cah kami semua membuat rombongan ke rumah rakan-rakan yang lain iaitu rumah tikah dan nona, kebetulan rumah mereka buat makan-makan sedikit..so rezeki kami datang masa tu...:)


singgah beraya dirumah anis jap, makan dan minum lepas tu terus blah sebab kitorang nak ke rumah fashihah lak....Owyeah!, dapat jumpa fashihah setelah sekian lama tak jumpa..Alhamdulillah rezeki lagi sebab rumah fashihah buat nasi dagang...tapi mek cah dan anis tak makan pun...sep laki memey make...patut la besar..hoho


bergambar bersama tuan rumah memang wajib..si fashihah nampak sedikit malu bilo sek laki terjah rumoh dio..huhu nasib baik la si fashihah ni tak dok lemoh jantung..hewhew terjah blog fashihah tau "http://ayunisafiyyah.blogspot.com/....anis kekal cantik menawan membuatkan hati ku tertawan..muahaha nyanyi la pulop..


sebelum berpisah dan berpecah memey wojik tak dok sunat untuk klik, klik....yang berdiri bertudung biru muda tu ialah bibi sahana..bibi pun dah kerja dan terkenal dengan wajahnya yang macam baby dan putih sepok...kalau lelaki tengok pasti cair..hikss yang belakang berbaju merah putih belang ialah faiz dan masa dalam gambar ni dia masih single dan sekarang sudah menjadi suami orang di hari raya ke-5...Tahniah buat faiz..selamat pengantin baru..Tamat sudah entri kali ini...Fuh letih..T.T

Yang indah itu pertemuan,Yang manis itu kemesraan,
Yang pahit itu perpisahan,Yang tinggal hanyalah kenangan, 

Thanks for reading..

p/s: hanya yang terbaik dari MAS!!, apa yang terbaik??KLIK SINI tau..Promosi, promosi, murah, murah!!..Yeah!!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. selamat hari raya hazanis :-)

    BalasPadam
  2. akak. slmt hari raya :)
    akak kat mana dah? mie kat klantan ni. nak jumpaa. hehe :D

    BalasPadam
  3. sape kekasih tu? nis ke? hikhik :D

    BalasPadam
  4. @-Anis Zahirah-
    kekasih tu hanis la..huhu bkpo ore buka blog anis xleh?

    BalasPadam
  5. @Mimieesyeerro
    akak kat rumah...kelantan kt mana?

    BalasPadam
  6. @Ikr@m
    selamat hari raya jugak ikram..:)

    BalasPadam
  7. selamat hari raya maaf zahir batin..wah seronok nya..jemput singgah entry raya phat jugak ye

    BalasPadam
  8. @hazanis
    sedak derak kak..hehe..selamat hari rayo,,:p

    BalasPadam
  9. skg dok kb. ptg ni gerak ke pasir mas. esok dah balik ke kl.flight petang. heee :)

    BalasPadam
  10. selamat hari raya maaf zahir batin dr saya :)

    BalasPadam
  11. selamat hari raya maaf zahir batin dr saya :)

    BalasPadam
  12. @izudin hasan
    ehem tune xoyak terr dik...teraso tau..:(

    BalasPadam
  13. WAH..bestnya raya dia.. meriah betul

    BalasPadam
  14. mek cah comey !! bilo nok jupo ni ? nk rayo sme gk. huhuhu :))

    BalasPadam
  15. @♥ Cik Zack ♥
    nati mek cah g unisza blh dop jupo?hihi

    BalasPadam
  16. Salam hanis.. Syukran sebab sudi datang beraya umah saya.. Nati datang beraya lagi ye.. Sebelum lupa, saya nak minta izin utk copy gambar2 kita bersama utk diletak didalam blog saya. Harap awak tak kisah ye.. ^_^

    BalasPadam
  17. Salam hanis. Syukran sebab sudi datang beraya rumah saya. Nanti datang lagi yer, sebelum saya lupa, saya nak minta izin utk copy gambar kita bersama utk letak dalam blog saya. Harap awak tak kisah.. . Nantiada masa terjah la bog saya ^_^

    BalasPadam
  18. @Ana Muslimah (fashihah)
    wssslm fashihah..sowie tau kitorang terjah rmh awop xoyak dulu..hehe ambik jah gambar tu..:))

    BalasPadam
  19. Masih ternanti2 entri tahun ni hahaa

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...