Aidilfitri 2012 : Part I



Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Syawal di sambut dengan sederhana..baju raya hanya sehelai sahaja...untuk raya ke-2 dan seterusnya mek cah rembat jer apa yang ada dengan kitar semula dress dan baju raya yang lepas-lepas...Alhamdulillah mek cah dapat berjimat disitu....untuk pengetahuan korang semua aidilfitri mek cah tak de lah meletop sangat..biasa-biasa sahaja, rakan-rakan yang hadir boleh dikira dengan jari tapi seronok sebab tetamu makin bertambah dari raya sebelumnya..yang paling mek cah terkejut dengan kedatangan kenalan mek cah di mukabuku dan blog akhirnya membawa penemuan baru iaitu dia lah saudara mek cah...eh nantikan entri tentang beliau...hiksss


picha bersama sepupu belah abah, baru darjah 6 tapi ketinggian mek cah hampir sama dengan beliau...hukss jarang dapat bergambar bersama aisyah ni..kehadiran rakan-rakan dari zaman sekolah rendah turut membuatkan mek cah happy...celoteh mereka semua membuatkan mek cah gelak sampai tak hingat dunia..Loolzzz tunggu entri seterusnya...aahakss


Layan picha mek cah dulu ....muka bulat gotam dan baju raya simple sahaja dari First Lady...Lolzz mek cah sedang mencari mood update blog setelah sekian lama bercuti gara-gara happy beraya bersama kakak, adik, ma , abah, abang dan abang ipar tercinta....opss raya tahun ini beraya bersama abang ipar dan dapat duit raya darinya..meouwww!!


suka suki ambil gambar dikala maghrib..sebab tu picha jadi gelap dan tak cukup cahaya..nasib baik ada photoscap dan xiuxiu menjadikan picha ni sedikit cerah...>.<

bersambung............


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

30 ulasan:

  1. bagus mek cah.. pakai kitar semula baju.. haha

    BalasPadam
  2. sakan sunggguh possing dia ne ;D
    keep calm n happy eid fitri

    BalasPadam
  3. uish..mek cah ni puteri salji ke? putihnya

    BalasPadam
  4. selamat hari rayo..comei baju pink terr..;)

    BalasPadam
  5. Heee geram betul tengok mek cah ni! Cantik sangat sangat :)) Anyway selamat hari raya kakak cantik :DD

    BalasPadam
  6. selamat hari raye mek cah.salam kenal.btw kamo comel :)

    BalasPadam
  7. simple yet lawa la bju raya dia :) pink tuuu.comel je :D

    BalasPadam
  8. @boni kacak
    awk..jgn percaya..edit je tu...

    BalasPadam
  9. @Hak Milik Saya
    haishh jgn mcm tu..akak biasa2 jelah..hum

    BalasPadam
  10. nice blog...slamat hari raya...

    BalasPadam
  11. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    BalasPadam
  12. Mek cah meme sentiasa comey sokmo.

    BalasPadam
  13. selamat hari raya dik.baju simple pun, owner tetap cantik =)

    BalasPadam
  14. putihnya kulit
    jeles!
    selamat hari raya

    BalasPadam
  15. baju raya pinkkkk! awww padan secocok ngan kak hazaniss :))

    BalasPadam
  16. hazanis yg comell.....kite nya bju pon baju first lady ahha..slmt hari raya... ;)

    BalasPadam
  17. Pink ! Ok bye. hehehehe. comey niss !

    BalasPadam
  18. cantik bergaya nampak ..hehe...tak secantik saya dihari raya =P

    BalasPadam
  19. ni mesti duduk ganas sgt smpai kedut2 baju...hik3

    BalasPadam
  20. bkpe la awop nie comey sgt , huhuhu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...