Aidilfitri 2012 Part II : Warisku Raya


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Mood raya telah hilang tapi semua kisah raya belum 90% dikongsi di blog kesayangan ni...berbekalkan keazaman untuk mengotakan janji maka dengan gigihnya mek cah menaip dikala semua orang dalam rumah ni tidur nyenyak..Lolzzz Kerana janji harus ditepati dengan janji di sini "Aidilfitri 2012 : Part I"...Oh masih belum baca entri Part I?? sila lah terjah sekarang, baru lah faham akan entri yang ini....hiksss kalau tak silap kisah ini hari raya ke-5, mek cah pakai baju sama di hari raya pertama...hoho macam SINI...Booooooo Boooo, picha pun klasik sebab jejak kasih kam....muahahaha..=.='


*Pipi tembam + bolat + kusam dan ado blako lah!!........Arghhh raya! makan banyak*...molep benar la tuh..Tsskkkkk....T.T...humm kami berkenalan dimuka buku dan blog..lepas tu bertukar telefon gara-gara rumah wan nur ni berdekatan dengan rumah atuk mek cah...dah bertukar telepon lupa la pulak nak calling dan bersms....dengan itu mek cah terus lupa....Lozzz dengan itu wan nur telah berhubung dengan adik kesayangan mek cah iaitu dhilah....sebab itu lah wan nur sampai ke rumah mek cah...eh eh faham tak?muehehe


sedang enak mek cah tidur selepas pulang beraya di rantau panjang tiba-tiba datang adik mek cah cakap wan nur datang..eh eh eh dengan pening kepala siapa wan nur???jemput la naik...cium pipi muah muah!!...lepas pung pang pung pang rupanya mek cah boleh ingt balik siapa dia...Oh awop, hehehe rancak berbual rupanya kami saudara belah atuk mek cah..yeah!!,ore bunut susu, Pasir Mas...eh  nanti kita derak KL deh wan nur....Yang penting rumah wan dekat jer dengan rumah atuk mek cah, lain kali kami boleh dating lagi..wan nur study di UM Kuala Lumpur jer, nanti senang la nak jumpa...sila lah terjah blog wan ni "http://cikwanbulat.blogspot.com/" dan jangan lupa follow sekali tau.....hidup sep blogger...muehehe
Opsss Unlike Cigarettes di SINI, untuk kebaikan bersama...=.= 
Jom terbang ke blog wan nur dengan cara INI...Ewah!!



Thanks for reading...


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. wah :) selamat hari raya anis :)

    BalasPadam
  2. kuat teh dio raya terrrr.
    ada part part lagi.

    hehehhe.

    mek cah tanyo gapoh doh nuffnang?.

    BalasPadam
  3. Nak jumpa mc chah tapi tak tahu bila. heee. Pemalu.

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Cik Hazanis

    BalasPadam
  5. @fifie
    nak jumpa fifie gak, tapi pemalu..:'(

    BalasPadam
  6. pipi tembam itu comel! hihi

    BalasPadam
  7. wehoooo selamat hari raya mek cahhh ;) agak2 klo kito mari mek cah kejut op ? tehehehe :p

    BalasPadam
  8. bila mek cah nak beraya dengan titew pulak ni?haha

    BalasPadam
  9. amboi2...rayo lg dio terrr hhehehe

    BalasPadam
  10. comei eh baju rayo mek. cotton ek? mesti sedak paka dop. simple and nice. pink die rayo taun ni =D

    BalasPadam
  11. dah bulat sikit raya ni ek..hehe

    BalasPadam
  12. eh ada entri dah sal haritu.. ehee.. ada gamba2 ngan sy ok sikit. nt sy bg kak :) jgn lupe jmp kat ts ehee..

    BalasPadam
  13. Yah..nomeynyoo yah...nak join jugak g jalan2 kt Kl..=P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...