Menternak lemak dengan burger saiz super @ Burger YB!!


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

credit : uncle google...
Alhamdulillah hari tu mek cah berpeluang menikmati kenikmatan Burger YB di seksyen 7 shah alam...biasanya mek cah dengar nama burger yang unik tu dari kawan-kawan jer tapi hari tu mek cah berpeluang menikmatinya...Oh sila jangan jelesss yer..:P

sebelum makan..
credit : kamera merah mek cah..^^
bagi mek cah burger ni sangat mengenyangkan...ehem boleh makan ramai-ramai ataupun secara berjemaah..tapi untuk membeli burger ni memerlukan banyak kesabaran sebab ramai sangat orang...hoho untuk mendapatkan burger ni mek cah dan kawan-kawan terpaksa menunggu 1 jam okey....muehehehe akhirnya berjaya jugak mendapatkannya....


selepas makan..
credit : kamera merah mek cah..^^
burger ni pun pernah masuk dalam Kosmo.....Berita penuh di SINI....

Sekiranya mereka yang tinggal berhampiran shah alam boleh la singgah di seksyen 7 untuk menikmati burger unik ni....di Kompleks Perniagaan Anjung 7, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor...Opsss burger ni terdapat dalam banyak saiz tau....^^

credit : uncle google...
p/s:gambar ada yang terpaksa cilok dari pak cik google...hoho tak sempat nak snap banyak hari tu disebabkan teruja tengok burger yang besor tu..:)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. pergh,besar gedabak burger dia

    BalasPadam
  2. wow! sedapnya. husband takde, kurang makan burger malam-malam. hehe..

    BalasPadam
  3. pergh sikit lagi macam citer 'man vs food' jer...

    apa kata kamu try abiskan sebijik burger tu sekali...
    sure kami kagum:D

    BalasPadam
  4. kak anis , nak siket !! mie punye mana aaa? hehe :P

    BalasPadam
  5. lapar...haha shodapnyaa nmpk burger tu..

    BalasPadam
  6. Besar molek...Tu mekcah make ngan brapo ore?? Mahal dop?

    BalasPadam
  7. besar kan! nad pn dh rse.. jom tgk nad mkn plak..huhuu http://nudtzlovar.blogspot.com/2012/05/yazid-burger-yb-burger.html

    BalasPadam
  8. sedapnyeee..tringin tau.besar2 tu buat terliur hihi..

    BalasPadam
  9. wah , besarnye ! , sedap kerr ? tgk cm homemade jerr daging tuh , hehehehe ~ anis belanje larr , hahaha , lagik sedap :D

    BalasPadam
  10. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    BalasPadam
  11. macam sedap je..teringin nak makan ^^

    BalasPadam
  12. em yumyumyum...bestnya..tringin nak makan burger besar mcm tu..terliur jap

    BalasPadam
  13. brp orng leh mkn sebiji burger tu... salam kenal n dah follow u

    BalasPadam
  14. Ini bukan bege.
    Ini periuk.

    BalasPadam
  15. Gmbr yg Hazanis cilok dr google tu ada muka adik client yg eb shoot weddingnya awal jun yg lepas.. Yg bju kuning.. dia da kembar tu..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...