Contest RM 200 bersama www.careeron9.com



Assalamualaikum L.O.V.E..=)

hoyyeh!!...hari ini merupakan hari kerajinan sedunia untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh  www.careeron9.com ...Lolzzz disebabkan hadiah yang ditawarkan tersangat lah menarik so mek cajh mula la gedik untuk menyertai contest ini..insyaALLAH sama-sama lah kita menyertai dan menyokong contest yang dianjurkan oleh www.careeron9.com ini....

Contest RM 200 bersama www.careeron9.com 

(berminat???sila la Klik banner di atas..ataupun disini www.careeron9.com

tak rugi dan tak salah sekiranya anada semua mencuba..bukan kena bayar pun...cuma buat entry tentang contest ini dan tingglakan link entri anda ke ruangan komen Contest RM 200 bersama www.careeron9.com...apa lagi cepat-cepat la join okeyh....mana tahu RM200 menjadi milik anda....wiwiwiwit...^^


untuk pengetahuan anda semua, blog www.careeron9.com menyediakan info tentang jawatan kosong terkini...so, mana la tahu kot-kot ada yang tengah mencari kerja boleh la terjah blog beliau sekarang...tak rugi tau.....=)

Mek Cah tag:

yang lain sudi-sudi kan lah untuk menyertainya.......^^

k..bai salam..:)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

8 ulasan:

  1. Dah review blog Cik Hazanis..

    Semoga contest ni mendapat sambutan.... Thanks..

    Pemenang akan di pilih berdasarkan jumlah referer paling ramai ke blog Careeron9.com nnt... dan pemenang akan diumumkan pada 5 Jun nanti dan akan di bayar terus ke akaun bank anda...

    Harap semua datang support yer....

    BalasPadam
  2. RM200? biau benauuuuu. nak jugaa. hehehh

    BalasPadam
  3. wah! 200ringgit? mcm best je kan? hahaha

    BalasPadam
  4. fulamakkk.. banyak benor rm200 tu ha... gudluck awak...hee

    BalasPadam
  5. datang dari contest yang sama . good luck pretty . laila follow sini . jom ke blog laila : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yg sama...

    RM200 tu sapa yg xnk kan?? hihi

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...