Ponteng kelas semata-mata test??Berbaloi ke??


Assalamualaikum L.O..V.E...=)


Horreyyy!!minggu test sudah bermula......hoho horeeyyy la sangat...Lolzzz tak suka dan memang mek cah tak suka.....yang paling penting mek cah tak bersedia....pastu macam mana eh??Oh test tu malam nie...niat di hati nak ponteng kelas untuk petang ini....emm berbaloii ke??

konon-kononnya buku di tangan..tapi???hanya ALLAH yang tahu..T__T
okeyh mek cah anggap berbaloii la kot sebab boleh tido dan bla bla....hakssss TIDO itu penting bagi aku...tapi teringat kata-kata markonah meletop 'hoiii, tidur itu tak penting mek cah, yang penting study okeyh..kan ponteng kelas petang ni so study la.....ingat harap mak ayah kita kat rumah nak melihat kita berjaya'.....katanya Konah!!......

amboiii markonah nie...bila masa lak pandai nasihatkan mek cah...okeyh nasihat yang berguna konah...so mek cah tak jadi nak tidur...tapi balik dari kelas pagi terus online tapi tak study...atoiiyaaa memang cari nahas kan mek cah nie..test malam nie...Oh sungguh semput....T___T

actually, terima kasih konah sebab ingatkan mek cah tentang harapan mak abah kita..okeyh sekarang jugak mek cah pi study...hehehe semoga kita dapat menjawab test malam nie.....Amin...^^


p/s::kepada student lain yang akan ambil test dalam minggu nie banyak-banyakkan bersabar eh.....study elok-elok, jangan jadi macam mek cah..P.E.M.A.L.A.S...T___T

k..bai salam..:)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. petang nnt gua ada test. skrg baru gelabah cari note. mampuh... :0

    BalasPadam
  2. @kura

    lorrr petang nie??terbaik la..hahaha gua malam nie...mampusss la...T___T

    BalasPadam
  3. selalu jugak buat mcm tuh..kalo ada test petang..pagi tuh ponteng la kelas. konon2 nk wat "last touch up"..kalo leh jawab pentangnye xpela..kalo xleh jawab jugak..rasa cm xberbaloi ponteng class.huhu

    BalasPadam
  4. waahh...
    sbagai plajar harus susah dululah belajar" pnadai" bagi waktu wat tido belajar, dgar cakap markonah hahahah

    BalasPadam
  5. study.. study.. hihi..
    good luck utk test mlm ni. :)

    BalasPadam
  6. Honourable bye, sweet friend :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...