Aku bukan perampas okey!!

Assalamualaikum L.O.V.E….:) 

Oh tengok tajuk pun macam euwww gituw kan mek cah nie seperti perampas…poyo betul…….hello!!aku bukan perampas apatah lagi suka merampas GF orang…Iyo la sangat!! GF tu maknonya untuk perempuan…walawaweii tak kan aku suka kat perempuan kot…Ahaksssss ngak mungkin tok!!..mek cah suka lelaki iaitu 100% lelaki..muehehe


Tajuk yang mek cah gunakan itu hanya lah sebagai pemanis blog ini…yang sejujurnya mek cah suka dating dengan GF orang…eh eh kenal pun melalui alam maya iaitu facebook….hoho tak salahkan benda yang mek cah buat nie….bukan nya mek cah merampas makwe orang..Cuma dating sikit jer..tak kan itu pun ada orang nak jeles….Agagagaga sekurang-kurangnya dapat menambahkan kenalan kan…:P 

Kadang-kadang persahabatan boleh terjalin melaui banyak cara…kadang-kadang kita tak sedar sekarang kita baik dengan seseorang itu..masa tu la cakap BFF apa la…tapi masa akan datang?? Adakah sama dengan yang berlaku sekarang??...hoho pengalaman mek cah mengajar mek cah untuk lebih berhati-hati untuk berkawan..bila fikir-fikir balik berkawan tu biar beribu, BFF biar satu *tapi susah nak jumpa*..begitu jugak dengan bernama Cinta memang confirm satu la kan takkan nak pasang banyak kot….euwww!! Apasal pulak minah nie…..mengapakah jiwang sangat??rilek-rilek sekali skala mek cah nak jiwang sikit pun tak boleh ke?Lolzzz 

Meh tengok makwe siapa yang mek cah culik..hiksss makwe kawan mek cah jugak tu….sowieee ambo pinje metar deh gewe demo…..jange maroh terrr.. 


Perkenalan dengan Amanina buat pertama kali membuatkan perkenalan kami kekal sampai sekarang… walaupun tak rapat sangat, tapi bila mek cah tetap usha nina dekat facebook….selepas berjumpa kami masih contact satu sama lain…. 

Thanks nina sudi dating dengan akak…hikhok……semoga perkenalan kita sentiasa berpanjangan..Amin



p/s::nina sangat comel la…kenangan di Times Square pada 25 hb 3,2012 akan akak ingat sampai bila-bila…..Opsss satu lagi sowie akak baru upload picha nie..jangan marah tau…^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. amboih. nasib baik curi gf org, bukan bf org ye mek cah. hehhe

    BalasPadam
  2. wah . bestnyee . hewhew . nak dating ngn sys pulak . saya lagy ye sis. nak sangad :)

    btw, jom baca entry saya.hehe :)

    http://www.loveesparadise.blogspot.com/2012/05/2-handset-2-gfbf-haa-kalau-5-5-ke.html

    BalasPadam
  3. hikhok...hahhaa..lwak jer bunyik camtu.selamat pagi hazanis coomel!

    BalasPadam
  4. berat doh mu mekcah..hahaa..

    BalasPadam
  5. salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

    BalasPadam
  6. hahaa .. ingatkan rampas apa ..

    BalasPadam
  7. mek cah...tudung tajam...hahaha...tp nice.. mek cah tetap comel!

    BalasPadam
  8. hehe

    lawakla nisa ni

    nice entry :)

    BalasPadam
  9. kalau kawan kena ramai-ramai..bf biar satu je...hehe.comel la gambar korang :)

    BalasPadam
  10. romantik gitu picture...melutut melamar gf..hehe

    lawatan blog beaver

    BalasPadam
  11. Ngeh ngeh, tak nak dating dengan kita ? :P

    BalasPadam
  12. apsal comey sgt dua2 org ni?? :)

    BalasPadam
  13. Ingatkn rampas ape td..tak salah nk date ngn prmpuan,boleh jd kwn baik ape ^__^

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...