Dah setahun tak jumpa....tapi hari ni??



Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Alhamdulillah hari ni mek cah kenyang sangat-sangat sebab ada orang belanja....rezeki katakan...kira okey la tu kan....susah nak jumpa mereka yang sudi belanja mek cah....Lollzzz terima kasih buat housemate mek cah sebab sudi join mek cah jumpa kawan mek cah yang dah lama tak jumpa...dah dekat 1 tahun tuww...Fuhhh tu pun perkenalan kami bermula masa zaman Green-V dulu.....nak tahu zaman green-v tu apa? KLIK SINI tau....Humm sehingga sekarang persahabatan kami masih kekal sampai sekarang......Alhamdulillah...

zaman green-v...hari terakhir bersama green-v....lepak di mcd jap walaupun dah 1 pagi??
tadi masa keluar mek cah tak sempat nak snap picha bersama  ubai dan muiz ..*terpaksa guna picha lama..setahun yang lepas*....kebetulan ubai datang shah alam atas urusan kerja...jadi kami jumpa jap....hohoho thanks ju dan aisyah sebab temankan mek cah.....hikhOk...bila dah setahun macam-macam bendo yang ingin dibualkan sehingga masa dalam 3 jam tu pun tak cukup untuk berbual...hohoho mulut ubai dan muiz memey suko buat lawok!!..keh keh

huhu.....kenapa mcd menjadi pilihan untuk kami melantak??whoot, elaun baru masuk wooo..:P
si rossi okkad tak dapat ikut sebab ada test..hoho yang penting rossi sempat berjumpa dengan ubai dan muiz tu...wiwit!! kekasih lama..meow!!..*gurau jer nanie, jangan maroh..:P

p/s::Perut dah kenyang, mata pun dah mengantuk...tapi esok test macam mano nie???Muehehehehe Ayuh bangkit mek cah...enjoy, enjoy jugak tapi harapan ma abah jangan di lupo...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. dah kenyang apo laie...tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hihi :D

    BalasPadam
  2. waaa.. syoknya mekdi. hehe

    BalasPadam
  3. wahh, reunion lattew . bestnyew . :P

    BalasPadam
  4. sedap lagu blog , hehehe ~ cantek bju anda dlm gmba , cweet green , hehehe ~

    BalasPadam
  5. @onie

    memey tido sungguh doh smale..hikhiksss

    BalasPadam
  6. @ejulz

    syoknya kalau orang belanja..huhu

    BalasPadam
  7. @cweet pinky

    baju free..baju sukarelawan...kihkih

    BalasPadam
  8. Blog yang menarik...

    Macam mana bro selama ini xsedar pasal blog ini ek...

    Salam kenal dari Bro Framestone :)

    Suka dengan gaya penulisan kamu

    BalasPadam
  9. wahhh mek cah join green v..pelangi join sukerelawan cheng ho aritu.sebelum adanya green v lg..wotwot.ada jgak baju ijau cam gitu.kih3

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...