Photoshoot || Zira Collection...:)


Assalamualaikum L.O.V.E...:)

Haiyyaa baru nak update kan....hoho actually dah lama aku janji dengan korang semua untuk update tentang photoshoot nie...ingat lagi tak dengan entri yang nie???KLIK SINI!!...Opsss memang busy dan tak sempat nak upload dan buat entri baru..kalau buat pun berfikir sampai 2, 3 kali....amacam ada gaya macam YB tak??..Lolzzz

Special thanks to  Zira Collection  yang sudi pilih aku sebagai model untuk koleksi terbarunya baru-baru ini..Fuhh dapat mesej di inbox facebook dari akak zira tentang tawaran untuk mengayakan koleksi  dari Zira Collection ..memang terharu..T___T...


jom layan picha untuk  Zira Collection ..boleh la korang usher dress dan skirt dari  Zira Collection ..pasti korang puas hati...ehem berbelanja lah dengan bijak..Agagaga servic  Zira Collection memang tip top....owner nya lak cantik dan mesra.....Fuhh jiwa remaja....


Talent : Mek cah
Photog & Wardrobe: Zira Collection
Location: Pullman Lakeside View, Putrajaya


abaikan picha yang blurrr...hoho macam tuannya...Agagaga..pilih jangan tak pilih skirt di bawah tu....phew!!


warna yang sentiasa menarik..sesuai untuk fesyen remaja masa kini..Lolzzz


Pelbagai warna blouse, skirt dengan design yang eksklusif beserta pashmina shawl yang boleh digayakan dengan pelbagai cara..memang cantik gilerr koleksi dari Zira Collection , jangan lepaskan peluang untuk grab koleksi terbaru!! Hanya di Zira Collection


selain itu, akak zira juga menjual produk kosmetik yang sememangnya berkualiti...ehem aku dah grab naturactor...woot woot memang best guna tu...jom terjah facebook Zira Naturactor..:))

p/s:::mereka semua memang sporting......terima kasih akak zira dan dadila..^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

29 ulasan:

  1. alahaii cantiknyaa kak hanis:) <3

    BalasPadam
  2. love those dress.. suke color2 die..hehe

    BalasPadam
  3. yang jadi model tu cantik ! =)

    BalasPadam
  4. cantiknya...love the colours too

    BalasPadam
  5. Ya Allah cntiknya kamu yunk...mcm barbie doll :) huhuhu comel sgt2 ! :)

    BalasPadam
  6. best jd org cntik..sllu wat photoshoot :)

    BalasPadam
  7. dress tu cantikkk, apalagi yg pakai tu kann ^_^

    BalasPadam
  8. hi..
    singgah follow sini..dr segmen abg ben:)
    5 BLOG BST PILIHAN SAYA

    www.ienaeliena.com

    BalasPadam
  9. comei mek ni,gerey nok kutey jah pipi tu,hihi

    BalasPadam
  10. canteq la akak nie ~ baru je jumpa blog nie .. dan dah follow ~ akak sgt comel :D

    BalasPadam
  11. Bestnya.. dah lama tak shoot.. almaklum la, ziera tak kurus macam awak.. huhuhu.. apa2 pon, awak sgt cantik. =D

    BalasPadam
  12. SANGAT CANTIK laaa hazanis ni..cepat cepat bile nk date dgn ieqah ni

    BalasPadam
  13. i like ur blog..very nice.
    already follow..follow me back dear :)

    http://mcyahvespa.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. cntik skirt tp cntik lg kaa hanis. :) mcm kmbr FL sikitt laa

    BalasPadam
  15. kalau aku peminat dress, mmg dah grab dah yg colour oren terang tang tang tuh. hahaha

    BalasPadam
  16. wahhh best2 kan tmpt tu... hazanis gi photoshoot hari ahad br nie kew, knp tak jmp pon.... :)

    BalasPadam
  17. sesuai sangat kat hazanis...

    BalasPadam
  18. cantiknyaa hazanis ~ jelous jelous ~

    BalasPadam
  19. comelnya Nisa

    hehe

    stay cute tau ^_^ v

    BalasPadam
  20. seronok jadi model. pheww~

    BalasPadam
  21. pffffffff... dah jadi model die. Untungg laaaa:P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...