Kenangan Cotton Candy...=)



Asssalamualaikum L.O.V.E….

Apabila sampai jer waktu tengah malam, perut pun mula bernyanyi…hahahaha lagu nya lak mek cah lapar, mek cah lapor!!...Oh ngayim betul…T___T
*entri yang taip semalam...Lolzzz


hew iklan cotton canday sat..:P

Ehem abaikan ayat poyo diatas….yang sebenornya teringat zaman kanak-kanak…hoho senang citer aku pangggil jer zaman kanak-kanak ribena…aci dOp??Lolzz


colourfull canday...cHomel..^^

Ehem Pernah tak korang makan gula-gula nie…Ohsem okey, zaman kanak-kanak la aku kenal gula-gula nie….harga masa kecik-kecik hanyo 30$ jor…murah dop??nak dapat sekarang memang mahal..tak sama dengan dulu..Fuiiii


makan sikit-sikit boleh jangan banyak..sebab boleh merosakkan gigi....:P

setiap hari isnin, bila balik dari fardhu ain jer terus kayuh basikal ke pasar malam dekat umah aku..yang jaraknya mengambil masa 20 minit gak kalau kayuh basikal…punya la semangat kan…dah la rombongan kelas pulop terrr…Opsss tipu jer, rombongan bersama sepupu aku jer….memang suka-suki sangat la sebab balik fardhu ain terus melencong ke pasar malam…hoyyeh!! Rindunya zaman kanak-kanak ribena…Punya la aku lasak, boleh tahan Oh masa darjah 5 dah pandai kayuh basikal…muehehehe nasib baik tak kena marah kat mak….OpocOt anak mak kan…wakakakaka 


1, 2, 3 amik jer..free aku bagi..:P

Balik dari pasar malam terus singgah taman permainan dekat PASTI/TADIKA tu….bila bunyi azan maghrib baru balik rumah….addesss bukan main kuat mek cah zaman kecik-kecik bederak….lonie pun supo tulo yo jugok…Lolzzz..:P 


yang penting gula kapas nie memang chomel....secomeleezzzz picha di atas..hikkksss

kesimpulannya, mek cah suka makan gula kapas @ cotton candy ini...tapi itu dulu, sekarang dah layan coklat lain..muehehehe tapi kalau bagi free jer cotton candy nie mek cah ambik jer...rezeki kan..:P

k...bai....salam..^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

34 ulasan:

  1. memang manisssssssssssssssssssss. ouch!

    BalasPadam
  2. semasa kecil" dulu gadis suka sgat...
    but now dah tak sbb dah besa...hehehehe

    BalasPadam
  3. cotton candy sedappp.akk pun suka :D

    BalasPadam
  4. alahai sedapny dpt mnis2 ni, nk2 time peod ni.. heehhe

    BalasPadam
  5. @kura

    ouch!!..manis leting....hahaha

    BalasPadam
  6. @Gadis Gingsul

    hehehe betui tu..dah besar dah xmkn dah..lau free baru makan..:P

    BalasPadam
  7. @saharinasaharudin

    yeah!!akah sharina pun makan gula-gula nie gak..:P

    BalasPadam
  8. suka makan CC ni sebab manis ddan cair dalam mulut.paling seronok sebab PINK colour..sweet je kan..sekarang dah besar ni jarang makan dah..manis sgt tak elok untuk kesihatan..

    BalasPadam
  9. kak..sanggup kayuh basikal tu..
    hahahaha...;)

    BalasPadam
  10. rasa gula kapas manis...
    SEmanis muka kak anis..
    jd tak pantun tu? hahaha

    BalasPadam
  11. alahai comelnya cotton candy tu. tak sanggup nak makan :)

    BalasPadam
  12. Hahaha! Sy prnh tgk diorg buat gula2 kpas tu pkai mesin angin yg laju.. Waaaah, syok sgt! And then tiba2 dh siap! Dh lama tak mkn bila fkirkn balik.. Tiba2 rsa nk mkn pulak.. Tp wrna biru la cotton candy tu..

    BalasPadam
  13. comel nye...suke sangat benda ni...

    BalasPadam
  14. suke juga!!! hehe.. mmg best ms kecik2 dulu mkn mende ni..dah la sweeettttt..hehe.. cute pic!

    BalasPadam
  15. gula-gula kapas?? dr dulu smapai skrg kte minat...singgah kt petronas je msti suruh abah beli..pastu t berebut ngn adik2..mak yg jd pngdil tlg bahgi2 kn..sbb mak pon ske mkn...hahaha

    BalasPadam
  16. huu teringat kenangan ms kecik2 dulu. kalau mkn satu gula kapas kongsi ramai2 lg best. berebut2. :)

    BalasPadam
  17. sis suke color je
    mkn kureng
    sbb mns sgt

    BalasPadam
  18. Arisha suka makan benda alah ini! whenever i come back to kelantan, pasti terus belinya karena terliurnya tingkat dewa! hehehe

    BalasPadam
  19. okayyy Dayg ambek satuuuu :D

    BalasPadam
  20. hazanis ! eee, smlh kita suka suka gula2 kapas ni hehehe

    BalasPadam
  21. suka cotton candy masa konvo sebab dia beso. Baru puas makan

    BalasPadam
  22. skrg kene tggu adik beli, baru dapat makan. hahaha

    BalasPadam
  23. sedakkkkkkk,mek suko ni,hihi

    BalasPadam
  24. suka tgk sbb comel
    tp x gemar nk mkn sbb manis sgt

    BalasPadam
  25. @DAYG ♥

    dayang amik satu kena bayar..hahaha

    BalasPadam
  26. @Gadis Biasa

    nanti boleh la tyqa suh pakwe beli..hewhew

    BalasPadam
  27. sama la..msa kcik2 dlu slalu beli cotton candy ni. Gula2 kapas melayunya. haha.. *terbyg benda tu cair dlm mlut. yummy ^^

    http://hashira91.blogspot.com/2012/04/sing-me-soft-kitty-please.html

    BalasPadam
  28. Nice...

    anyway dO fOllow my blOg ya..
    http://sheilanasir.blogspot.com

    BalasPadam
  29. tak berapa suka cotton candy ni.. sebab manis.. hehehe.. i kan kedekut sikit dengan benda2 manis ni.. ngee~

    BalasPadam
  30. Rindu cotton candy yang kecik comel dulu-dulu tu :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...