Berdating merupakan aktiviti yang menyeronokkan..:')



Assalamualaikum L.O.V.E...:)


Yeah!!..baru sekarang rasa lega sikit gara-gara 2 keje sekolah dah siap...tunggu satu lagi belum siap....terasa rindu bangat sama blog aku nie.....Ya ampun, mama busy sangat-sangat..maafkan mama yer...Lolzzzz gilerrr apa....hoho kalau tak der blog nie memang entah apa nak jadi dengan hidup aku...tak der tempat untuk bermadu kasih.....eceh!! giler lagi..Muehehehe Cowie..=____='

Okeyh!...kembali kepada nawaitu yang asal...nak update laju-laju sebab kejap lagi aku kena pergi UITM Shah Alam ada ceramah yang perlu didengor...wajib!!! tak der sunat..so aku terpaksa!!...T____T

sambil tu update blog laju-laju deh..muehehee hari tu dating dengan meow ,entah  kenapa aku suka sangat panggil beliau meow..namo sebenar bukan main lagi iaitu Siti Auni Afifah..ingat lagi tak dengan entri yang nie KLIK SINI....terjah tau!!

pegang auni kemas-kemas..:P
ini dia lah dia kekasih yang ku puja....ececece seronok dapat dating dengan Auni.....beliau memang terbaik lah...raso jadi so palo nge dio.....Agagaga..^^

Si jantung hati...:P
VS
budak kaca mata versi expired!!

hantu-hantu cermin!!
bila jumpa cermin secara automatiknya kami jadi giler..hoho bukan giler yang bukan-bukan tu tapi giler gambOr...terutamanya aku......hakssss cowie auni...:P

mintak tolong akak sebelah untuk amik gambar kami,.....wink wink..**
bila dah penat jalan..duit pun dah habis so masa untuk balik!!...balik jangan tak balik nanti mak marah....Lolzzz masa untuk menunggu bas U605..tanpa bas tu kami tak kan sampai ke puncak...yeah!!menuju puncak, gemilang cahaya!!....ngeeee 

Muka bahagia dapat dating dengan Auni...^^
penutup tirai untuk entri nie....aku dengan ini yang bernama mek cah memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki sekiranya terdapat silap dan salah sepanjang perkenalan dan outing kita kali nie auni...semoga perkekalan kita berkekalan hendakknya...Aminn....:))

p/s:Jom terjah blog auni---->http://letopkeypad.blogspot.com
k..bai...salam...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

23 ulasan:

  1. bila nk ngedate ngn kak lya lg?
    haha

    BalasPadam
  2. hewhew nanti g date ngan kitew pulok deyh ehehehe

    BalasPadam
  3. wah wah wah.. dating tak nak ajak.. ;p hehehe, btw nama kita sama lah.. hanisah.. ngee~

    BalasPadam
  4. hihi...sape la makcik yang baju kuning tu kan,muehehehe.... semoga persahabatan kita kekal ye.... sayang awop :)

    BalasPadam
  5. saya rasa mcm nk culik awk la si comel..bwk jalan2 kat putrajaya..ahah.kte dkat ngn ptjya..jom dating ngn kite

    BalasPadam
  6. Masih sekolah??? Ingatkan dah masok U tadi.. Hehehe.. Comel r..

    BalasPadam
  7. hehe i loveee dating tooo:DD

    btw meh join ni:)

    http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2012/04/segmen-by-pikaeugene-rm50-for-lucky.html

    BalasPadam
  8. Dengan kita taknak dating ? :p

    BalasPadam
  9. @Fatin Shahira

    macam mana ngan projek kita??kihkih

    BalasPadam
  10. @Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

    akak.....takut akak yg xnak ikut....jgn babak kak...xmolep..:P

    BalasPadam
  11. @onie

    thanks mak cik sudi dating ngan kita......sayang awop jugop....:))

    BalasPadam
  12. waaa.. seronok dpt dating.. huhu

    BalasPadam
  13. jom la kita dating berdua pulak nak??

    BalasPadam
  14. awak baik eh dgn cik meaw ni? waaaa.. bestnya.. uitm puncak? puncak alam ke puncak perdana??

    BalasPadam
  15. @Nour Eyza

    hehehe kenal pun dlm blog jgk..lpas tu berdating kat luar..sebab kitorng dekat jer...:P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...