Pelajar UITM Puncak Perdana yang sesat di Pasar Karat...


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

hye hye hye!! thanks sudi singgah ke blog nie...macam tak percaya jer ada jugak yang merasa tidak keberatan untuk singgah untuk baca entry nie..Muehehe macih, macih dan macih.....tanpa korang siapa la aku...dan kepada stalker lak thanks walaupun kadang-kadang ada yang membenci tapi aku terima seadanya....'wat bodo jer'..Lolzzz

al-kisah di pasar pagi, stadium shah alam....walawaweeiii pelajar mana yang sesat nie??hoho actually bukan sesat tapi sajer buat tajuk kasi gimik sikit...memang kami dah plan untuk kesana sebab sepanjang kami bergelar pelajar di puncak perdana belum pernah lagi kami menjejakkan kaki ke sana....semalam tanggal 18 mac 2012 itu lah kali pertama aku dan kina kesana..tapi bagi si azia dan kak emy itu bukan kali pertama tapi dah berkali-kali kOt....Agagaga

kami penunggu setia  U605 walaupun kadang-kadang kami merungut bas selalu jer lambat..:P
rancangan sebenor nak ke KL..tapi disebabkan masalah tertentu kami terpaksa jale-jale tempat dekat jer...so Pasar Pagi menjadi mangsa...Eceh!! tunggu bas dengan bersemangat, kami lah peminat setia bas rapid U605..Lolzzz tapi kalau ada benda INI lagi best kan. :))

gunakan masa yang terluang dengan sebaiknya...Lolzz..:P
mengisi masa yang terluang dengan membaca..wawww!!, bagusnya si  kina  nie.....suka dia punya style dan si  azia  lak sedang bbm pakwe ler tuwww..:P

1, 2, 3!!..Kami tak bersedia!!..:(
sampai jer kat pasar pagi tu terus jalan dan jalan sampai la penat...hohoho panas wO time tu....singgah kedai tu dan kedai nie, pastu snap jap...ini picha kandid...belum sedia lagi maaa....T_T

produk terbaru dari As-Sakinah..=)
bila dah penat berjalan kami singgah ke gerai makanan untuk makan...eceh!!, kami pilih char kewo tiow untuk menjadi santapan kami.....semua pilih menu yang sama, haiii sama tak per, jangan sama BF dah ler...muehehehe  OPsss masa duk makan tetibe ada pak cik tu datang jual buah kismis..kina beli tapi dengan kebetulannya??? hihihi kebetulan nama kismis tu As-sakinah,yeah!! untung la  kina  dah ada produk sendiri.....Hiksssss

Lu lapOr, gua pun lapOr..^^
hiksss bahagia sebab masing-masing beli satu dress...lepas nie bergaya sakan ler erk...muahahaha itu dia gaya si muka lapOr...macam dah tak tahan dah tu si  azia  dan kak  emy ...sila la makan!!, udah-udah la tu posing...=)

kami budak Puncak Perdana..Maaf kami tak sesat pun..:P
last picha untuk di pasar pagi..hikssss masa untuk balik dan destinasi seterusnya PKNS...yeah!!semangat bebenor untuk jalan-jalan eh....Bye bye dari pihak kami as-sakinah...Olololo sweetnya......:))

p/s::tak rugi datang sini!!..dapat cuci mata tengok orang ramai dan masa nie la untuk keluarkan peluh dik cuaca yang panas dan suasana yang memang masing-masing sibuk...yang penting harga barangan boleh ditawar..pandai-pandai korang ler tu..^^

k bai!!...Salam...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. best jejalan aee. singgah sini jgk. huu. do follow my blog yg tak seberapa. newbie lagi.. :)

    rann-sharingiscaring.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita baru singgah blog awak..nice.:)

      done follow..:P

      Padam
  2. ingt sesat betul tadi..
    haha...
    kalau jalan KL ajak farid sekali..
    nk ikut gak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe xsesat pun...wlpn pertma kali ke sana...eceh!!..owww nak ikut??entah bila g kl..huhu

      Padam
  3. sedapnyer mkn char kuew tiaw tu..lm dah x menyantap makanan ni..rindu2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe boleh kurang sedap sampai kami xhabis sebab byk sgt..:)

      Padam
  4. wooow,,,jjalan with friend mesti best
    riuh meriahh...
    bleh tak gadis ikuutt,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh sgt2 gadiss nak ikut..lg rmai lg meriah...bila dtg sini bgthu la...:)

      Padam
  5. seronoknya jejalan..
    cantik2 suka tengok pict2 dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok boleh hilangkan stress tp bila bab belajor tu yg xseronok..hikssss

      Padam
  6. wah! kina first orang komen! :D

    excitednya. hehe..

    thanks, nisa cerita pasal kitorang

    terharu kina ^_^ v

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe kina dgn produk sendirinya...As-sakinah, sunnguh meletop nama tu..:P
      thanks kina sbb sudi kuar dgn kitorang..^^
      actually nisa lupa nak mention blog kina..sowie..:(

      Padam
  7. hek9!~ comey lotey laaa kak anis kito nehh ^^

    BalasPadam
  8. wuhuhuhuhu psar karat ^_^ slalu tmpat itew shopping brg basah :)

    BalasPadam
  9. uitm puncak perdana jauh x dengan shah alam?

    BalasPadam
  10. Hazanis amik course apa kat Puncak Perdana ?

    BalasPadam
  11. wah. bukan main berfoya foya dipasar pagi. hahha

    BalasPadam
  12. weilo sadaknyo shopping pasar karat..lamo dah x g..
    hanis knal kor saem kak tu?sedara ker saem sekolah?dia sekolah wakaf bharu..

    BalasPadam
  13. dear,,baju cantik sangat..

    i really love your style!!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...