Uikkk……nie semua abang BEN ASHAARI punya pasal…:D


Assalamualaikum…. 

PS@$%^&*(&^%$....
Sila la jawab salam dulu...Tak jawab berdosa tau....^^

*kito tepek besar-besar, jange maroh deh abang ben*

Hohoho, patut ler sejak memenjak nie blog miss Love is Cinta rasa lain macam jer…..confius pun ada, dari mana datang nye follower yang kiranya naik mendadak bagi aku..dalam satu hari jer…ruponya abang BEN ASHAARI punye pasal..padahal aku tak der cari pasal dengan beliau pun derrr…..blog Love is Cinta nie nak cari follower sorang dalam masa sehari punye la susah, tapi disebabkan abang BEN semuanya berubah selepas entry yang beliau buat…Ececece kuatnya aura abang BEN nie…-____-'


So, walaupun follower aku tak beribu-ribu bagai macam blog korang tapi tetap dihati tuluss suci murni nie nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada abang ben….fuiii kelasss gituww *suci murni* macam iklan minyak masak sri murni la plop kan…tidak ketinggalan untuk ibu-ibu bapak-bapak yang sudi menekan butang follow untuk blog nie....terima kasih banyak-banyak naaa....dan terima kasih tidak terhingga untuk warga facebook/ twitter/ stalker dan bla bla bla yang sudi singgah ke blog nie...Agagagaga

Tak sangka dengan satu komen abang BEN sudi datang ke blog aku yang tak berapa nie…wah wah wah terharunya,…. T____T



Entry PERTAMA dari abang BEN--> Uik , kemas header blog dia !


Entry KEDUA dari abang BEN --> Nak tiru header camni laaaa !!


Alahaiii, traffic source dari blog abang BEN pun mengalahkan traffic yang lain….Addesss sekurang-kurangnye meningkat la sikit follower blog aku…Aum cumm…Olololo…gedix kan….Lolzzz tak lupa jugak buat kak LYA_MAN kerana disebabkan entry nie 'Si Comel Hanisah Hasbullah', ada jugak yang kenal akan blog  Love is Cinta …..ececece rindu nak dating lagi….=___=’ 


Alhamdulillah…dengan ada sokongan dari korang semua, minat aku untuk berblogging semakin bertambah….tapi, kita tak pandai nak menulis ayat yang power-power…ayat darjah 6 boleh la…Lolzzz janji korang faham kan….hehehe 

Bubui!!...

.::pesanan dari penaja::.
  1. Seribu kemaafan buat sahabat blogger sekalian sekiranya aku tak membalas kunjungan korang semua...sekarang sedang berusaha untuk terjah satu-satu, sabar tau..:(
  2. Agak kasar kah dengan bahasa 'AKU' untuk panggilan diri nie??sebaiknya apa yang lebih sesuai eh?Tulunggg......T__T
  3. Boleh tak tinggalkan link blog korang semua di komen box untuk memudahkan aku terjah blog korang??
  4. HOT!!...Girls like funny and creative guys...detail, click -----> It's time to let your love for your dearest go viral! 
  5. Woww!!..Michael Schumacher might be 43 years old, but he still has a tip-top fitness for motor racing. What is his secret??? #petmos--->KLIK SINI



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. Untng kamu dpat pomote dri abg ben..

    BalasPadam
  2. terjah kat cni! http://cintarezzuanieka.blogspot.com/
    sy new blogger..~
    sukew tgk pic2 awk..~

    BalasPadam
  3. Betul tu mang untung sangat2...satgi blog Love Is Cinta jadi femes amos ler...tambah plok tuan blog yg come lote....:)

    BalasPadam
  4. Wahh. Bestnyaaaa Kak Hanis. Untung betul ^^

    BalasPadam
  5. femes die.. keep blogging! bgs lah smgt nak blogging smkn tinggi ^^
    yen n mood blogging hampir2 terbang ke laut :/

    BalasPadam
  6. wahhh untunglaaa kak. ngeh3 ;P

    BalasPadam
  7. mhz ucapkan tahniah..teruskan ber'blogging'..hoho

    BalasPadam
  8. wah!untungnya kak anis...insyaAllah blog akak bakal jadi mcm blog2 melatop yang lain :))

    BalasPadam
  9. bestnya!!! tapi blog awak memang awesome pun! :)

    BalasPadam
  10. follow2 la blog kite jge yerk..
    http://oikonyol.blogspot.com/..ngee

    BalasPadam
  11. haiip. jeles nie :D
    haha, congrats. u deserve for it. blog awak pun best apa. :D

    BalasPadam
  12. salam kenal...cantik blog adik:-)akak suka...akak pun bru berjinak2 juga dlm dunia berblog nie...hehehe:-)

    BalasPadam
  13. wahhh.. untunglahh ! <-- jeless..
    hahah..

    BalasPadam
  14. hanis yang murah rezekiii ^__^

    ni jeles ni ^^
    heheh

    BalasPadam
  15. penangan AB mmg terbaik kn :) ehhehhe

    BalasPadam
  16. bangganya bila ade yg puji tmbh2 retis tu..taniah2..blog kamu mmg best pun..header pun comel ;)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...