Jejak kasih sang perindu...:')



Assalamualaikum L.O.V.E....=)

Ya ALLAH, beberapa hari lepas aku telah buat satu entry seolah-olah merajuk nak berhenti berblogging, deactivate facebook bagai...isk isk macam budak-budak kan....Hohoho merajuk la konon...humm niat tu memang ada tapi disebabkan perasaan sayang terhadap blog Love is Cinta begitu kuat so kami memang tidak dapat dipisahkan...Fuhhh siapa tak sayang blog masing-masing kan??sudah tentu blog digunakan untuk kita semua kenal antara satu sama lain..Tanpa blog ini kita semua tidak dapat bertemu....Malah disaat kita semua kebosanan blog lah untuk  kita semua meluahkan isi hati kita tentang kehidupan ini...

walaupun terdapat banyak kritikan dari sahabat sama ada kritikan negatif mahupun positif aku jadikan semua tu sebagai kekuatan untuk aku terus menyayangi blog ini..thanks kepada sahabat blogger dan facebook semua kerana sudi menyokong aku dari belakang....semoga ALLAH merahmati kamO semua...Amin...Kepada pengkritik tetap blog aku terima bebanyok naa sebab sudi memberi kritikan untuk aku berhenti berblogging..because my blog Love is Cinta is nothing for you right??...kalau dah tak suka sila la jangan singgah blog ini lagi..Assalam...

Oh kembali kepada topik asal.....Rindu kepada sahabat yang telah sekian lama tidak berjumpa..hampir setahun kami tidak bertentang mata...Alhamdulillah beberapa hari lepas aku dapat berjumpa dengan mereka semua...di sini lah jejak kasih sang perindu bermula....Alahaiii nak menangis pun ada....Sob sob....



Nor & Linda merupakan sahabat masa diploma UITM Machang...hampir satu tahun tak jumpa dengan si Nor ..dan siapa la yang tak rindu kan??...sebab banyak benda yang kami mahu berkongsi cerita..semuanya kami luahkan semasa berjumpa hari tu..Alhamdulillah ada jugak ketawa kecil yang mengiringi kami....seakan-akan disaat ini la waktu untuk kami melepaskan rindu masing-masing..Alamak jiwang kan...Kantoii..T__T


kadang-kadang hati terfikir dengan beliau/Nor aku mampu bertahan untuk menghabiskan sisa diploma dan seterusnya mendapatkan segulung diploma..tapi sekarang???Lain sangat...Macam mana lak dengan degree??humm dengan beliau lah jerit perit aku lalui di waktu diploma dahulu....kami mampu bertahan untuk menyiapkan assignment bersama-sama...dengan beliau jugak lah kami berkongsi gelak dan tawa...tapi perpisahan terjadi bila beliau dapat sambung degree di uitm merbok kedah...dan aku terpakas sambung di uitm puncak perdana s.alam....Sedih...T__T


kehadiran sang jejaka terhangat dipasaran membuatkan jejak kasih ini lebih meriah.... kehadiran kemey, idin, arief dan payed membuatkan aktiviti perlawanan 
bowling antara kami semua menjadi lebih rancak...Oh 
mereka semua memang hebat...^^


hanya kami sang puteri yang hadir...


saat-saat terakhir perpisahan berlaku...tak tahu bila pulak kami semua dapat berjumpa....

Buat sahabatku semua, kalau nak kawin ke haper jangan lupa jemput aku tau.....nanti nak bagi hadiah yang teristimewa untuk korang semua diwaktu perkahwinan korang....jangan dah ada anak baru nak bagitahu...terasa hati uolzzz...tapi dalam hati jer...tak der la nak maki hamun korang...Isk isk...
.::pesanan untuk kita bersama::.

Andai kau ingin bersahabat...
terimalah dia seadanya, kerana dia seorang sahabat yang hanya manusia biasa...
Jangan diharapkan semuanya sempurna kerana kau juga tidak sempurna..Tiada yang biasa-biasa menjadi satu sempurna tapi bersahabat lah kerana Allah Fillah..=)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. mcm tu la nilai seorang sahabat:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul awak....saya sgt sayangkan persahabatan nie..:)

      Padam
  2. lagu gapo nih..?? sedak.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagu jiwa awak..hehe...nanti kita update mengenai lagu nie eh..<3

      Padam
  3. Teringat dekat kawan masa study dulu. Sekrang semua dah lost contct. Rindu pulak -___-

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..bila dah berpisah susah sgt nk jumpa balik..kna plan betui3..:(

      Padam
  4. sy taw mne ni ahahah..KBMALL..awat matured jee sang lelaki dlm gmbr ni kak?? ahhahaha

    BalasPadam
  5. mmg best klo dpt date ngn kengkawan kan :)))

    BalasPadam
  6. bile la shu na wt jejak kasih ugok nga kak aniz :-(

    BalasPadam
  7. arr....sahabat kat blog ne okey jga
    jdi tak payah stop bloging..
    gadis slalu ddk manis baca entry u ar...

    BalasPadam
  8. rindu pulak lynda dekat kawan lynda kat KL nuhh bila baca entry nie . (T_T)....

    BalasPadam
  9. aiseymen, dah lame sangat tak main bowling!
    rindu nyeeeee!

    BalasPadam
  10. kbmoll jah tuh..ajok la jiji yue tu..kah3

    BalasPadam
  11. sahabat selamanyaaaa ;)cantek awak dan rakan2 ;)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...