Lagu tema blog Love is Cinta, Ku Pinang Kau Dengan Bismillah with Lyrics..:)



Assalamualaikum L.O.V.E..:)


Fuh hampir setiap malam aku muncul..bila waktu  pagi dan petang tak der nyer nak muncul kan??hello, aku busy okey..bukannya bangun lambat...*cover line ler tuw...ekekeke busy membuat persiapan perkahwinan untuk kakak aku....nie pun baru siap bungkus coklat untuk tetamu....bak kata ore klate 'siso bekwoh'....oh lenguh habis satu badan...esok sambung lak...sampai la cukup 1000...disebabkan akak aku pun nak kawin so moh kita semua layan lagu nie..lagu tema blog love is cinta.....diatas permintaan/pertanyaan sahabat blogger apa tajuk lagu dalam blog aku nie so aku bersedia membuat entry khas untuk ini...*baik kan saya..:P

Actually lagu nie sangat menyentuh hati..bila kita semua hayati lirik lagu nie lagi la mebuatkan kita semua terlebih layan..hiksss sahabat aku si AZEA minat giler lagu nie...disebabkan beliau la aku mengenali lagu nie...terima kasih sahabat..*tetibe rindu dia..:(

awak-awak semua..nie la lagu yang awak semua tanya tu...untuk yang belum tahu lagi....=__=*


Ungu Feat Rossa - Ku Pinang Kau Dengan Bismillah Lyrics

credit to blog Dian Pelangi

Tuhan memberikanku cinta
untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
hanya untuk berkasih berbagi denganmu
atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah


hampa terasa bila ku tanpamu
hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
hanya dirimu satu yang aku inginkan
ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah


p/s::Ku terima pinangan mu dengan Alhamdulillah...:)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. lirik die beshhh...
    kan3?
    tetibe rase nak kawen tp tade org nak masuk minang kte...uhuk3

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagu nie sesuai utk kita semua...:)

      hiksss tnggu hbis bljor msti ada org masuk minang...:P

      Padam
  2. syok bila ada family nk kawen hihi.

    BalasPadam
  3. lagu ni mmg best. Lagu rasmi untuk saya dgn boyfie. hikhik.

    BalasPadam
  4. fav song kami^^
    suka suara pasha!

    lama tak singgah sini tau, hee.

    BalasPadam
  5. sejuk jer biler mendengar lagu ni..
    feeling abishhh!!! ^_^

    BalasPadam
  6. tenang je ble masuk belog awak .:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. disebabkan lagu yg mendamaikan hati kan...:)

      mekasih...^^

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...