Cuti semester telah bermula...say horeyyy-horeyyy...tapi result??



Assalamualaikum semua...

udah lamo aku rasa tak update blog....dah terasa tak der dah orang yang mau singgah blog aku...sodih......T__T

humm semua dah balik..tapi aku???....hohoho tetap berada di puncak perdana...sebab tiket nak balik kampong habis...so esok terpaksa la stay klang dulu sebelum balik kampung.....tak per, aku tak kesah pun..janji aku akan balik gak kampung...rindu ma dan abah...T_____T


horey-horrey la sangat kan exam dah habis..cuti semester pun dah bermula...cuti nie nak buat apa eh....nak keje boleh??siapa la nak ambil aku keje kan...Lolzzz....hum result semester 4 tak tau la macam mana....tawakkal jelar...sebab usaha pun dah usaha tapi cuma usaha last minute jer...ngeh, ngeh, ngeh.....


tak sabar nak upadate blog ketat-ketat...tunggu tau.....^^

*macam muka tak mandi kan...Lolzzz*

hye-hye penang......perghhhhh pergi sana kejap jer..hoho nantikan entry trip ke penang..hahaha trip la sangat...agagagaga

bu..bui....

p/s::salam jumaat....=)



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. np ayt awk sedih2 jew.. nie.. jgn sedih2 sgt ye... =)

    BalasPadam
  2. np ayt sedih2..je niw..syum ckit =)

    BalasPadam
  3. cepat2 balik. Bole update slalu. =D

    BalasPadam
  4. aku tunggu mu blanjo sizzling tesco

    BalasPadam
  5. sy pun dah start cuti sem....

    selamat bercuti hazanis....xyh risau sgt pasal result...tunggu je la dgn penuh tenang dan sabar... mcm x biasa plak...hehehe..

    BalasPadam
  6. sekali pandang mcm muke irine nadia marcello =)

    BalasPadam
  7. hehe.. selamat bercuti :)

    follow here dear :D

    BalasPadam
  8. happy holiday! takut result jgak ni. huuu~

    muke x mandi pun still cantek :DDD

    BalasPadam
  9. selamat habiskan masa kat umah..hik3:)

    BalasPadam
  10. Wow..sedap gi derap penang..slmat bercuti...waa..sedapnyo...huhuhu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...