END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla


Assalamualaikum...

walaupun tengah kesibukan...aku tetap nak bukak blog kesayangan aku nie..tiba-tiba lak nak join giveaway...hohoho lama dah aku tak join weh....kali nie aku tak nak lepaskan peluang nie..lagipun bukan susah pun syaratnya...apa lagi jom ler sama-sama menjayakan 'END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla'...semua nie atas nasib okey sebab Pemilihan akan dibuat by random.org.....mungkin rezeki korang dekat sini..hadiah pun lumayan!!..:)



klik sini!!..

  1. Follow blog CA dulu - DONE!
  2. Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla - DONE!
  3. Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini - DONE!
  4. Tag 3 orang blogger.Make sure diorang tahu about this Giveaway - DONE!
  5. Like fan page CA - DONE!
  6. Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen  - DONE!
  7. Copy senarai sponsor dalam entry uolls and LIKE for pages or FOLLOW for blog. - DONE!
  8. Senarai sponsor (ada 30 kesemuanya) :
dengan ini aku nak tag :

papai..semoga berjaya!!..Nite..=____=




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

3 ulasan:

  1. datang dari segmen GA yang sama

    gud luck k :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011.html

    BalasPadam
  2. alah..
    kita baru prasan sgmen ni,
    dah expired ke?? ;(

    BalasPadam
  3. dah expired dah kot sayunk..=)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...