Sophea Isabella si jantung hati Dr Sheikh Muszaphar...



hye assalamualaikum semua...^^

huksss aku nak mintak maaf dengan korang semua sebab akhir-akhir nie aku memang sibuk giler..minggu nie la sibuk dengan presentation, test, kuiz, dan bla bla....sampaikan aku rasa diri aku pun tak terjaga..hoho masa nie la  jerawat chumel mau bertepek atas dahi nih...Ohh tension nye.. nasib baik satu jer..kalau banyak tak tahu la macam mana...huksss so aku kena CoOl??yer dok???......Lolz dengan kesibukan yang ada aku tetap nak update blog sebab aku sayang dengan blog aku...aku tak nak blog aku nie ditumbuhi lalang-lalang dan serangga yang  boleh menyebabkan korang tak mau singgah blog aku...eh ada jugak g2 eh??hohoho ada la kOt..=___='


pagi tadi aku pergi shooting untuk final projek french..hoho memang chapet Oh....asyik nak tergelak jer...dah la skrip tak ingat..main bantai ker...so kitorang shooting dekat space U8 jer...tak kenal lagi kat mana??so klik sini Photoshoot dan Tangisan Ombak Rindu...:)

nanti aku update pasal tragedi 'shooting' tuh..eh tragedi??hoho gimik jer...abaikan!!!...jom kembali kepada topik asal....korang kenal tak Sophea Isabella tu siapa??eh aku pun sebenarnya tak kenal..tapi godek-godek FB pagi tadi terjumpa la anak Dr Sheikh Muszaphar dan pasangannya...fullamakkkk memang chumel lah..puteh sih...macam anak cina..opssss rupanya dah ada anak....hoho eh eh tengok la mak bapak dia siapa lak kan??dua-duanya kacak dan cantik..hasil nya tadaaaaaaaaaaa....memang la chomel....

so jom layan jer picha keluarga bahagia nie...auwww!!
semua picha nie aku cilok dari Dr Sheikh Muszaphar FanClub!!


NONA shoot..^^

"Tingginya darjat suami ditentukan oleh perjuangannya menjadi pemimpin rumah tangga, sehingga dituntut menjadi teladan yang baik bagi keluarga yang dipimpinnya."




Born on the 21.07.11...




"Rasul saw bersabda, paling dekat dengan ku kedudukannya kelak pada hari kiamat adalah orang yang paling baik akhlaknya dan sebaik-baik kamu ialah yang paling baik terhadap keluarganya."



"Sebahagian dari kesempurnaan kebahagiaan di dunia adalah memiliki keluarga yang bahagia."


semoga keluarga ini bahagia di dunia dan akhirat...insyaALLAH  Sophea Isabella menjadi anak yang solehah dan mengikut jejak langkah kedua ibu-bapanya..Amin~~~


P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. suka gila tgk gambar kaki tu kak hani hehe . hihi pernah jumpa sheikh muszafar dah :)

    BalasPadam
  2. comelnye sophea. family dorang sweet sgt. :D

    BalasPadam
  3. untungla die dah besar nnt..mak ayah keje doktor.. nmpk dr angkasawan mcm makin berisi..hehehe~~~

    BalasPadam
  4. dr makin berisi tapi makin hensem..hakss...gedix...:P

    BalasPadam
  5. comelnyeee.happy family la drg ni.suke tgk :)

    BalasPadam
  6. Baby tu McM dah nmpk besar jap Je...to come I..rasa nak at bah lg ehek

    BalasPadam
  7. olo... kiut sgt yg gambar kaki tu... :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...