“Contest skin care & Health Care by Qma”



Assalamualaikum semua...^^

hari ini adalah hari yang membosankan...hoho terperuk jer dalam bilik 2D09 nie....hummm kuar makan pun malas....asyik kirim kat member jer....lagi satu aku tak berapa suka makan dekat KANDANG tu...eh KANDANG tu bukan apa pun, tempat pelajar UITM Puncak Perdana makan okeyh....hehehe

dah kita skip pasal makan vs malas tu....hehehe

Jom kita join contest ramai-ramai nak???...fuhh memang giler contest la sangat kan...hohoho jangan salahkan aku...tolong salahkan keboringan aku yang sampai tahap nak meletOp dah...sebab tu aku join contest nie....fuUhhh....

nak join??klik banner nie...^^

:::ini adalah antara syarat-syaratnya:::

4) Nyatakan produk-produk wajah dan supplement yang anda gunakan untuk menjaga kecantikan dan juga kesihatan.. Cerita lah kelebihan produk2 tu pada pendapat anda @ berdasarkan pengalaman anda sendiri(cth: anda guna produk Mary Kay, Body Shop utk skin care dan amik supplement Shaklee, VCO utk kulit & juga kesihatan)
5) Sertakan gambar wajah terkini anda @ *gambar sebelum dan selepas menggunakan produk2 yang anda ambil *optional - jika sertakan lebih baik sebagai bukti keberkesanan produk tersebut
6) Sertakan gambar produk-produk tersebut


..AL-kisah..

1) BLACKMORES VITAMIN C


aku hanya amalkan supplement harian iaitu BLACKMORES VITAMIN C...humm dalam 3 bulan dah kot aku amalkan...kira okey la kot makan 1 biji sehari selepas makan...kira fungsi vitamin c nie sebagai dietary supplement dan baik untuk kulit...aku kenal produk nie pun sebab kakak aku yang perkenalkan...dan masalah berat badan aku pun lebih stabil dan aku rasa lebih kurus kot sekarang....huhu

2) COCOA COLLAGEN POWER PLUS


Nie pun aku amalkan minum 1x sehari...rasanya sedap dan mengenyangkan..kiranya aku berpuas hati la menggunakan produk nie....kira berat badan aku pun terkawal..tapi 2 dulu la aku amalkan setiap hari...sekarang dah jarang dah...3 hari sekali baru aku ambil...ehem sebab??entah malas kot..hehehe

papai...selamat hari sabtu...^^
p/s:: Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. mekasih nicaa..:)

    jom join sekali...^^

    BalasPadam
  2. hye sis . tq for the tag . :)

    BalasPadam
  3. cam best jer cntest nih..cntest u wat pon xsmpat nk join ag..huhu akn diushakan!!

    BalasPadam
  4. wah! betol2 leh kurus ke kak law amalkan produk tu ehee.. ecece.. sy nak kurus ni, bole la sy tra produk tu ehee...

    BalasPadam
  5. wan nur dah kurus la...comey doh..:P

    emm xsemestinya guna produk nie jd kurus wan....pastikan jgn makan makanan yg byk lemak...cth mcd, kfc..lau makan pun 2 minggu skli ok lg....tapi lau bab makan dan makan memang suka...kiki

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...