"SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"



Assalamualaikum wbt..

disebabkan kelas petang  nie batal...jadi aku telah menjadi gedix ok!!..hakssss ...siapa xsuka kelas tiba-tiba dibatalkan...hoyyyyeyyy...leh sambung tido dan buat entry ringkas sikit...^^

ape kata kita join segmen yg dianjurkan oleh Lulu Caldina....Cun weh pemilik blog nie...nak tahu cun ke x, korang terjah la sendiri.....:)





terima kasih sudi baca sampai pening.....lolz



p/s :: jom blogwalking...maju lah blog untuk negara...ngeeee credit to Eera Shera!!




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. selamat selamat selamat....:P

    BalasPadam
  2. Salam hazanis,

    akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

    Jemputlah singgah ke
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  3. bw cni gak..hihi... tuan tnh pekabar??

    BalasPadam
  4. rahman::dah follow awk..^^

    dea::khabar baik...awk..:)

    BalasPadam
  5. comel blog ;) and awak pun comel ;p
    dr Blog Sunah ^___*

    BalasPadam
  6. selamat berkenalannnn ^_^ kitaponn join :)

    http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  7. shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  8. Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

    http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  9. assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama ...
    dah follow jom dtg lawat blog mama kalau sudi follow yer...:)

    BalasPadam
  10. hye...ida dr segmen yg sm jg
    jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
    keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  11. terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    BalasPadam
  12. hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

    BalasPadam
  13. salam kenal. -Asy Faro.

    setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

    BalasPadam
  14. yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

    *bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...