.:::BLACK + RED + BLUE PHOTOSHOOT:::.




ASSALAMUALAIKUM….

Hye bloggerS…..

Malam ni aku terasa sunyi sangat…..yelar, siapa yang tak bosan kan ??? bila ada member dia yang ‘over night’, balik rumah’, keluar situ, keluar sini….aku lak masih terpacak dalam bilik 2D08 nie…ehem ehem

Hohoho sekarang aku jelessss yang amat ok terhadap diorang…..

Kan best kalau aku ada kakak kak sini…boleh la kuar jalan-jalan dengan dia…..hummm ada abang tak boley harap…selama aku kat puncak nie, tak pernah dia mai jengok aku …..bah kan nak tanye sepatah aku kat sini okey ke tak pun susah….

Fuhhh baek tak payah ada abang macam nie…bila tengok ada member yang rapat dengan abang dia sendiri aku terfikir, kenapa la aku tak macam diorang…boleh kuar jalan bila weekend…..humm sedih, tambahan bila ma dan abah duk jauh nun di Kelantan sana….nak datang sini susah sebab abah tak boley drive jauh…maklum la abah dah tua….tambahan ada penyakit kencing manis…so, lagi la tak boleh jalan jauh….

Masa hantar aku kat puncak hari tu pun mintak tolong pak cik aku…..alhamdulillah pertolongan sentiasa ada bila family aku perlukan….terima kasih pak cik!!....

oOhh kita lupakan pasal nie okey…..nanti korang boring lak kan…

tujuan aku yang sebenar tentu la nak promote photographer yang aku selalu kuar outing tu…..tapi ini picha sama jer….aku dapat original copy dari RIZAL ISMAIL….so, malam nie aku terasa rajin di tambah dengan boring nie tergedik lah tangan aku nak edit gambar yang aku kuar outing masa cuti semester hari tu….

Yessss….akhirnye rajin nye aku…..semua gambar tu RIZAL ISMAIL yang snap….tugas aku edit sendiri…hihi try and error ok!!!

Yabedabudu!!....alamak apa kes nie…yang sebenar nye aku tak pandai edit gambar…..nak guna adobe tu aku tak pandai lah…..yang tahu guna ‘PHOTOSCAP’ jer…

Erk elllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!

Senang jooooo….budak UPSR pun boley buat….kacang jerk kan….


Yelar…..aku nie  budak UPSR…..hahaha siapa yang kenal aku tahu lah…macam budak…bila cakap umor 22 ramai yang tak caya…..alamak dah tua la weh….sob sob….T___T

So, kita abaikan part nie…jom lah korang  layan picha yang aku edit…
Segala kutuk , dan pujian aku layan jer…..mungkin aku boley baiki style editing aku…ngeh3


zaSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssss!!




Kebanyakan gambar ni aku ‘CROP’ tau…nak fokuss kat muka jer….masa ni panas sangat…banyak peluh yang keluar…kat muka lagi lah berminyak…so aku terpaksa menggunakan tisu yang banyak…hehehe



Picha ni menampak kan aku tak ready lagi okey…..tengok mulut tu…muncung + masam ajoOr……..hoho so, upload jelar…..nak belajar editing punya pasal……J




Ting tOng!!!


Picha ni aku CROP jugak….hehehe nak bagi nampak bingkai jendela tu….ehem muka BoOlat…..’sedoOOOow muKo’….hahaha siapa orang kelantan kat sini tentu tahu ‘SEDOO’ tu apa…..wink wink…**



Ni muka macam penat jogging..ehem penat jogging ke penat shooting…LoOlzzz!!



Ni lagi satu mimik muka yang memang tak boley blah!!......konon-konon muka merajuk……hohoho aku merajuk dengan siapa entah….chOp tipu ajer….:P


Ehem aku dah teras malu dah….tiba-tiba ada ganguan dari housemate aku tadi…@____@




Emmm kita layan jelar picha semua nie eh!!

Tiba-tiba je hilang idea aku…..sorry weh….T____T








Semua pose diatas hampir sama kan...^^



Daaaa…

Habissss….


Selamat…..


Malam…..

Semua…..

Bye…

Bye…

Bye…

P/S :::: MAAF, SAYA TAK PANDAI POSE….T___T

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

26 ulasan:

  1. sekali imbas muka u ade iras2 eliza AF2.. versi pakai tudung.. :)

    BalasPadam
  2. marya:::ishh laen la sis marya....dia tu mmg xboley lawan dah...^^ sis cantik...bila leh jumpa eh....

    BalasPadam
  3. trah::: selamat malam..thnx sudi singgah blog kita...=)

    BalasPadam
  4. comei la awok wak muko sedo tu,hahahaha.. :P



    selamat malam anis,kalau lah meaw ada kete dah lama ley jimba sama,hari cuti lak tak kena,adoiiiii..

    BalasPadam
  5. meaw:::tu la..kita boring kat sini...lau ada keto' lamo doh g cari meaw nie...:(

    BalasPadam
  6. tulah,meaw ada moto tapi sekarang musim hujan risau lak,ikutkan memang nak je ke sana ...

    BalasPadam
  7. fewww~.. manisnya... mmmm (",)

    BalasPadam
  8. meaw::: tu la,, nanti kita set masa betui3 eh...=)

    BalasPadam
  9. gen2::::manis gula lagi....huhui

    BalasPadam
  10. sangat cntik kmu dear :) kalau x edit pun mst dh lawa ni tau :))

    BalasPadam
  11. Yup, lawa!

    ;) Macam irine pun ada lah.

    BalasPadam
  12. sma2 kak..tQ jg coz follow blog sy yg x seberapa itu...^^

    BalasPadam
  13. baru beli majalah dara.com.. c u in there... hehe

    BalasPadam
  14. mcm biasa sume gambar cantik.... wahhhhh!!

    BalasPadam
  15. auchak sayang ^_^

    maya suka lah belog sayang ni ^_^ next time kite wat photoshoot same nak ? hihi ^_^



    goodluck untuk Contest Maya ~!

    BalasPadam
  16. jiji yuyu:: jnma gapo xthu kmera ni jiji....xreti nok oyak...^^


    hye maya lisa:::thnx sudi singgah blog nie......hehehe jom photoshoot skali....sis cantik!!...:)

    BalasPadam
  17. eh gambar cun sangat apahal? HAHA

    BalasPadam
  18. hahaha kuat nyo brangin lik nih....^^

    BalasPadam
  19. muka hazanis sebijik macam pelakon korea tapi tak ingat nama sebenar dia.

    nama watak dia, Ji Hyun dalam 49 days

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...