Aku masih Dara VS Dara.Com….



Assalamualaikum….

Haii, selamat malam…
Alamak terbelit lak entry aku kali ni kan…..hehehe..abaikan tajuk tu…..

opOcot sensitif sangat ke entry aku kali nie??…

hohoho aku bukan nak pertikaikan DARA seseorang ok…hehehe

yang sebenar nye aku nak share pasal majalah DARA

opssss yang kaum ADAM ni tahu ke majalah DARA ni apa???…if tak kenal kita abaikan yerrr…

mesti makwe korang suka baca majalah nie….kan kan kan???

kalau yang tak suka tu tak tahu la aku nak cakap apa…..

SENYUM jelar…sambil mata bOolat!!!...


Hye girls….

Korang dah beli tak majah DARA edisi Oktober 2011..yang terbaru tu…ehem ehem ehem…

Beli la, beli la….ecececeCe bodek sikit…..tapi tak paksa tau…

Kalau korang perasan ada picha aku dalam tu…tapi tecik jer…

Yang sebenornye aku tak tahu yang picha aku terpilih memasuki ruangan  ‘ Gaya tudung menarik pilihan editor’

Opocott terkejut mak…ingatkan member aku main-main…yelar kan macam tak caya lak picha aku tu terpilih…

Thanks yang bagitahu tu….muahx3…!!


Keesokan tu kebetulan aku kuar PKNS Shah Alam, so singgah la kedai buku tu…aku tak dapat agak picha mana yang keluar…

Dup dap dup dop berdebar mak!!!

Rupa nya gambar nih!!!



Hoho terima kasih puan editor…sebab sudi pilih picha saya yang smeweh nie…hummm tOchex100!!!...

Merci!!!!

syukur....Alhamdulillah....



Ni cover depan majalah DARA tu yer…ehem

Eh kalau tak silap aku akan mendapat hadiah daripada www.adreesyacute4u.blogspot.com..

Sudi-sudi lah ke page nie tau…..mana tahu ada shawl yang korang berkenan ke…^^



Alamak…..malu la pulop bila gmbar ni kuar dalam ruangan nie..mintak mintak tak der yang tahu masa tu….ehem tapi……ader jugak yang tahu…kebanyakan orang yang tahu tu member di FB la..hummm  pe pun terima kasih dengan kesedaran anda tentang kemunculan aku dalam majalah nie…walaupun tecik tapi aku eppy…yelarkan picha nie kalau tak silap aku hasil shoot daripada NICKEO FIZRI & RIZAL ISMAIL….

Terima kasih korang…..:D


Alhamdulillah…aku suka picha nie…^^



Ni la NICKEO FIZRI….ore kelate baso' piji ' katonya...hehhehe...seorang photographer muda yang hebat…semua hasil kerja dia aku suka…hahaha seorang yang sporting…susah tau nak jumpa photog macam nie….eh if korang nak try dapat kan perkidmatan dia boleh gak..pasti korang tak kan kecewa dengan hasil kerja dia…..add la di FB NICKEO FIZRI..


Ni jugak sorang photographer yang hebat…satu kepala dengan si NICKEO tu…ehem kamcing ngoti dua orang tu……bakal cikgu…..hahaha dengar citer selalu kena ngorat ngan pelajarnya…..layan jelar cikgu RIZAL ISMAIL…..so kalau nak dapatkan service si rizal ni add la di FB RIZAL ISMAIL….nak tahu lebih lanjut hasil kerja dia usher2 la di FB dia….^^


1,2,3,!!...


Daaa habis la….tak tahu nak tulis apa dah….kita stop kat sini eh..nanti aku buat entry pasal hasil kerja diorang pulok…..

p/s ::::

1)      aku suka kuar outing dengan mereka!!.....rindu nak photoshoot lagi...T___T
2)      jom jadi peminat setia dara!!
3)      Aku suka tengok Annyss Amyra yang jadi model dalam majalah DARA tu…..ore klate jugak tu…cantik…..^^



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. wah!!chomel2,retiss la dia pahnih..

    BalasPadam
  2. wow..come dio dop dale majalah..tp meme pndai la photographer 2 plih pic ni..meme cun..tahniah..huhu

    BalasPadam
  3. fuyoooooo! ni hok nak g beli laluh ni,suka ah tu :)

    BalasPadam
  4. Arap sudoh laa kalu nick ambek gakk..ekekekek

    BalasPadam
  5. hafizah..:: eh retiss tu ape eh??xfaham...@___@

    BalasPadam
  6. farezz::huhu credit to nik n rizal...:)

    BalasPadam
  7. meaw:::opsss bila nok dating nih??xpyh beli..jimat2...pinjam hok mek jah....:P

    BalasPadam
  8. capik:::tu lah.....nik panda amek...harap ngoti dio...:P

    BalasPadam
  9. kakak sy mmg comel ..hek3 tahniah!!!

    BalasPadam
  10. terbaik la.. apa pun thanks.... promote me..

    BalasPadam
  11. Semalam saya g PKNS jgk. Saya beli Majalah dara tu. Tekejut saya tgk kakak saya ni masuk majalah. nak kabarkan tapi takde no tepeon.. hehe <3

    bestnye kakak hanis saya msk magazine.. #npe tak nmpak akak pun kat PKNS? ~.~"

    BalasPadam
  12. wah bestnya.. tahniah la kak comey.. sy suka tgk gamba2 akak:)

    BalasPadam
  13. itulah!kesian dekat yooo... ore pon bosan gok ni,nak tubik saem tak dop,sedihnya...awok ado,tapi awok tu free hari apa je?meaw hari selasa rabu je

    BalasPadam
  14. ieqah da beli..ohhh pic diaa terpilihkn :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...