NORMAN DAN MEMEY DAH NAK KAWIN…AKU LAK MACAM MANA??



Hohoho….
Yang sebenornye, aku xkisah pun diorang nak kawin…haaha lantak la kan….tu hal peribadi diorang..buat apa aku nak masuk campur…xdak faedahnyer weii campur hal orang..janji diorang bahagia…tapi kesian kat Abby kan..hum xder siapa sangka kan kebahagian yang diorang kecapi tu semua sementara jer..

Eh!! ke ada sape-sape kat sini yang frust menunggeng si memey ni nak kawin dengan norman??tak pun ada yang frust kes norman nak kawin dengan memey??hehehe korang agak-agak la kan hubungan diorang tu kekal  tak??

Hehehe aku no komen..sebab biasa la artis kan…sentiasa buat gimik..yang kawin tak sampai sebulan pun ada yang bercerai…tup top kuar cite tu cite ni pasal artis tu dan artis nie…haaha, kalau nak bergosip sangat tengok melodi la kan..penuh dengan gossip..hott gitu….


eh3 tak baik mengumpat di bulan puasa….addusss, sorrysss…=___= ''

Mereka dijangka bakal melangsungkan pernikahan pada 24 September tahun ni di kediaman keluarga Memey di Felda Tenggaroh Selatan 1, diikuti dengan majlis resepsi pada keesokan harinya, dan satu lagi majlis persandingan besar-besaran akan di adakan di Crowne Plaza Kuala Lumpur yang bernilai RM12 juta, phewww~~… tak percaya buka la page BEAUTIFUL NARA…..kita doakan yang baik-baik aje untuk diaorang eh…semoga perkahwinan mereka kekal untuk selamaNya….Amin~~~

 Cun kan Kad Kahwin Norman Dan Memey





TAPI Abby Abadi Tidak Akan Hadir Majlis Perkahwinan Norman Dan Memey..emm lau aku pun buat macam tu gak…geram3…marah punya pasal bekas laki kawin lain……:P



Kantoi Memey dan Norman Tinggal Serumah!!--> klik sini!!

 

 

Yang ni aku tahu…ni abang aku pernah cite….dia pernah jadi guard di apartment memey tinggal…so tahu la kan si norman tu duk pi umah memey..kalau dah banyak kali tentu la abang aku perasan…tapi yang berlaku sebaliknya tak tahu la kan..hanya Allah yang tahu…

 



p/s :: agak-agak la kan..if aku kawin hujung tahun ni korang terkejut tak??….lolzzz…hanya angan-angan…..belajar tak habis lagi cik niecah oiiii……ngeee gatai!!

bye!!



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

4 ulasan:

  1. Eh sama la..kita pun xminat jgk..:))

    BalasPadam
  2. errrrrr.......wedding of the year dorang ni,hopefully,sampai ke anak cucu cicit...


    ehem! nak kawen jemput la naa,haha

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...