Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie

Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie | Sekarang memang jarang ada kesempatan untuk menonton filem di pawagam lebih-lebih lagi apabila dah ada anak. Kalau masa kahwin pun boleh kira dengan jari berapa kali ke panggung wayang , yang masih dalam ingatan filem Polis Evo dan Dilwale. Memang puas hati kalau tengok di pawagam. Tetapi buat masa sekarang menonton online movie di rumah telah menjadi pilihan, lebih puas hati jika internet kat rumah terlajak laju. Lebih menarik kalau movie tu dah ada siap-siap subtitles. Hemooo hemoooo. Jadi, movie yang tengah meletop sekarang ini ialah The Legend of Tarzan. The Legend of Tarzan merupakan kesinambungan cerita Tarzan yang kartun tu. Masa kecik-kecik suka sangat tengok cerita kartun nah sekarang dah versi real. Mihmih

Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie

Jadi disini Mek Cah sertakan link Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie supaya korang tidak perlu klik ads banyak iklan tu. Apa pun terima kasih kepada admin FMOVIES kerana sedia berkongsi dengan semua untuk Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie.

Sila KLIK GAMBAR untuk menonton -->
Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie

Tonton Online The Legend of Tarzan Full Movie
Tonton Online The Legend of Tarzan Full Movie : FMOVIES 

SYNOPSIS
John Clayton following his parents' death in Africa would be raised by an ape and would be known by the name Tarzan, would leave Africa and go to his parents's home in England along with woman he fell in love with and married, Jane Porter. He would be asked by Belgian King Leopold to go to Africa to see what he has done there to help the country. Initially he refuses. But an American, George Washington Williams wants him to accept so he can accompany him. He says that Leopold might be committing all sorts of atrocities to achieve his goal like slavery. He needs to prove it. Clayton agrees and his wife insists that she accompany him because she misses Africa. They go and when they arrive a man named Rom who works for Leopold attacks the village they are at and captures Tarzan and Jane. With Washington's help he escapes and sets out to rescue Jane by going across the jungle and Washington joins him despite being told that he might not make it. 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...