Review Maskara Duoya Big by Norafurla

Review Maskara Duoya Big by Norafurla | Maskara terbaik buat masa ini ialah Maskara Duoya Big by Norafurla. Jangan korang tak tahu pula maskara ini telah menjadi trending di instagram dan facebook. Maskara Duoya Big by Norafurla menjadi fenomena apabila maskara ini mampu melentik dan melebatkan bulu mata si pemakai. Lebih-lebih buat kaki makeup sudah tentu memerlukan maskara yang sangat berkesan dan menaikkan seri wajah mereka. Kini Mek cah sendiri dah terjebak dengan dengan maskara ini atau lebih popular dipanggil maskara Che Ta. Sebelum ini hanya melihat rakan facebook yang pakai, kini Mek Cah sendiri dah tergoda dengan maskara yang ternyata berkesan dalam beberapa saat. Bulu mata melentiksssss kalah Che Ta uolsssss, lagipun bulu mata Mek Cah jenis pendek dan tidak lentik. Haruslah gunakan maskara yang boleh memanjang dan melentik bulu mata yang ketottt ini. Tetapi pastikan cara penggunaan yang betul jika ingin mendapatkan effect yang kebabommmm, jadi mohon singgah baca 'Tips penggunaan maskara yang betul'. Mihmih  

testimoni Maskara Duoya Big

Bila pakai Maskara Duoya Big terus rasa confident di bahagian mata, pemakaian yang tidak comot serta mudah dicuci ketika hendak solat memang menjadi kelebihan. Kepada yang masih ragu-ragu dengan Maskara Duoya Big by Norafurla boleh lah ketahui kelebihan maskara ini kepada pengguna. Bila melihat kelebihannya ternyata memang susah untuk jumpa maskara yang cukup berkesan dengan harga yang berpatutan. Mek Cah pun dah pakai dan sendiri berpuashati dengan maskara ini. Jadi Mek Cah kasi 5 bintang dan recommend untuk wanita diluar sana pilihlah Maskara Duoya Big by Norafurla, rasailah pengalaman yang menakjubkan apabila menggunakannya. Lebih ohsem kalau korang berani cuba 'Tips Make Up Ala Korea'.  Yelah, mungkin cakap banyak-banyak tak syiok, uols kena cuba sendiri maskara ni. Once uols guna, seyes...uols takkan nyesal... Silap aribulan, uols jatuh cinta dengan maskara ni. Mihmih

Review Maskara Duoya Big by Norafurla

Kelebihan Maskara Duoya Big by Norafurla ?
  • Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
  • Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
  • Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
  • Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
  • Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
  • Tidak perlu menggunakan makeup removal 
  • Wudu' friendly
  • Waterproof !
kelebihan Maskara Duoya Big

Untuk maklumat semua founder Maskara Duoya Big adalah Puan Nora Adila atau lebih dikenali sebagai Kak Nora. Maskara duoya big setanding dengan branded maskara yang lain. Tetapi awas jangan main beli je Maskara Duoya Big kerana ada juga yang menjual bukan original punya. Nasib baiklah trusted seller @raiys_signature telah banyak menyediakan testimoni Maskara Duoya Big. Malah @raiys_signature adalah company berdaftar (RAIYS Signature Enterprise) dan merupakan agent rasmi Maskara Duoya Big by Norafurla. Jadi kenapa perlu ragu-ragu lagi dengan produk ini?


perbezaan duoya tiruan dengan original

Antara testimoni Maskara Duoya Big by Norafurla

testimoni Maskara Duoya Big
testimoni maskara duoya
testimoni maskara che ta


testimoni Maskara Duoya Big

testimoni maskara duoya 1

Oh ya!! Sekarang ni ada CLEARANCE sale untuk maskara duoya packaging lama - belum rebranding. Harga sebenar RM79, tapi harga cun yang dapat diberi RM50sm/RM55ss, FREE POSTAGE. Tak banyak dah tinggal. So boleh grab secepat yang mungkin tau. Untuk yang dah rebranding, harga sebenar masih RM79. Dah start jualan awal April ni 2016. Tapi buat masa sekarang, harganya ialah RM55 sahaja. Cuma yang beza, kena add RM7sm/RM10ss untuk postage atau COD. Promo akan tamat bila bila masa sahaja.

Harga semua memang sama sahaja dengan seller lain tiada kurang mahupun yang lebih. Sekiranya ada, samada fake atau yang jenis duoya style. Totally different dari segi keistimewaan dan kualiti maskara tu sendiri.

Jika berminat, 
Whatsapp : 017 2417601 / 018 9837647
FB : Naina Joe

#Setiap pembelian, ada FREE GIFT dari @raiys_signature. Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan bulu mata lentik seperti Che Ta tau. Nak cantik cun melecun haruslah berkorban wang sikit. Apa pun penggunaan Maskara Duoya Big sangat menjimatkan kerana tahan sehingga 2-3 bulan!!. 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

5 ulasan:

  1. nampak kt fb baru-baru ni..macam best je

    BalasPadam
  2. boleh la cuba sis. yang penting bulu mata jadi lentik :)

    BalasPadam
  3. Nak habiskan Maybelline Hypercurl Mascara dulu baru beli yang ni. Hehe. I'm guessing this mascara is not bad, selalu baca review yg best2 kat instagram. :D
    ieyra h. | blog

    BalasPadam
  4. Pernah dengar tapi tak pernah pakai lagi. Heheh. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...