Cara Berkesan Putihkan Kulit Dengan Homemade Vanilla Coffee Scrub!

Assalamualaikum Cinta.

Cara Berkesan Putihkan Kulit Dengan SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub | Sebut sahaja tentang putihkan kulit pasti ramai teruja mendengarnya bukan? Maklumlah kulit putih bersih menjadi dambaan setiap insan lebih-lebih lagi golongan wanita. Bukan hanya Vitamin C sahaja mampu memutihkan kulit selain produk collegen yang lain seperti 'Pearl White Jamu Jelita' kini dengan hanya menggunakan homemade Vanilla Coffee Scrub korang akan lihat perubahan kulit semakin putih, parut semakin pudar malah jerawat juga dapat dikecutkan. Apa yang paling penting Homemade Vanilla Coffee Scrub dari SEGOBUGO mempunyai pelbagai fungsi selain membantu mendapatkan kulit yang sihat. Malah Vanilla Coffee Scrub BETTER THAN BOTOX tau, tidak side effect kerana diperbuat daripada bahan semulajadi serta organik. Jadi tolonglah jangan terpengaruh dengan botox. Gunakan bahan-bahan semualajadi dah boleh jadi cantik, cuma perlu berusaha dan bersabar je. Antara kegunaan terbaik SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub ialah :-

review Vanilla Coffee Scrub
  • Anti celullite/strechmark
  • Tegangkan kulit
  • Putihkan kulit
  • Membuang sel kulit mati
  • Buang blackhead
  • Pudarkan parut
  • Kecutkan jerawat
  • Gebukan dan licinkan kulit
  • Menghilangkan daki degil
  • Legakan gatal-gatal
  • Melembapkan kulit
  • Melembapkan rambut

Cara Berkesan Putihkan Kulit dengan vanilla coffe scrub
Kami berdua sekarang pengguna tegar Vanilla Coffee Scrub by SEGOBUGO. Badan terasa fresh selepas menggunakannya! - Kami yakin parut jerawat di wajah kami semakin pudar. >.<
Masa mula-mula Mek Cah buka produk ini, haishhhh kenapa aroma coffee ini sangat wangi dan kelihatan sangat sedap. Kan best kalau boleh diminum dan boleh la Mek Cah buat Ice blended Coffee, dimusim yang panas semua minuman rasa nak telan je. Lolzzz, nasib baik la coffee yang ni hanya untuk sapuan di muka serta badan selepas di campur dengan sedikit air. Terima kasih Homemade Vanilla Coffee Scrub membantu mencerahkan warna kulit Mek Cah. Selepas menggunakan Vanilla Coffee Scrub kulit terasa lebih gebu dan licin, memang sebelum ini Mek Cah selalu amalkan scrub badan sebulan sekali tetapi sejak berkahwin memang tak langsung Mek Cah scrub badan tetapi nasib baik lah muncul SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub buat Mek Cah terlebih rajin amalkan scrub badan untuk dapatkan kulit yang cantik. Nak cantik untuk suami tak salah kan?

Antara Isi kandungan yang digunakan dalam menghasilkan SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub ialah :-
  • Special blend coffee
  • Vanila aroma oil
  • Virgin coconut oil
  • Special blend of sugar

Cara Berkesan Putihkan Kulit

Vanilla Coffee Scrub bukan hanya sesuai untuk badan sahaja tau, tetapi sesuai juga untuk rambut, muka serta boleh dibuat masker. Memang terbaiklah produk ini kerana fungsinya 4 in 1. Jadi, korang tidak perlu lagi susah-suah untuk mencari scrub yang sesuai untuk badan, muka, rambut. Gunakan sahaja SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub bagi membantu diri anda kelihatan lebih segar setelah berSPA dirumah!. 

Cara pengggunaan SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub ialah:

Scrub Badan
  • Dah siap mandi baru sapu scrub dekat strechmark/sental satu badan...usap secara membulat
  • Tunggu sekejap
  • Bilas bersih

*JANGAN cuci dengan sabun sebab dalam tu ada campuran minyak kelapa dara

Scrub Rambut
  • Basahkan rambut
  • Ratakan Vanilla Coffee Scrub SegoBugo di rambut
  • Tunggu beberapa minit
  • Bilas bersih

Scrub Muka
  • Cuci bersih muka
  • Urut Vanilla Coffee Scrub SegoBugo di muka secara membulat secara perlahan-lahan menggunakan jari tengah, jari manis dan jari kelingking (*elakkan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk)

Masker
  • Selepas siap scrub muka menggunakan Vanilla Coffee Scrub SegoBugo, biarkan ia kering dan muka anda
  • Bilas bersih

Oh ya! , disini Mek Cah kongsikan testimoni pengguna tegar SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub yang rata-rata berpuas hati dengan produk keluaran dari SEGOBUGO memandangkan dengan penggunaan sekali sahaja kulit mereka terasa lebih halus, segar dan kelihatan lebih putih. Bau semerbak coffee yang wangi pasti membuatkan korang jatuh cinta!
SEGOBUGO vanilla coffee scrub organic homemade KEGATALAN LEGA
SEGOBUGO vanilla coffee scrub organic homemade kulit cantik
SEGOBUGO vanilla coffee scrub organic homemade kulit rasa halus
SEGOBUGO vanilla coffee scrub organic homemade muka lembut

Untuk mendapatkan Homemade Vanilla Coffee Scrub dari SEGOBUGO boleh lah berurusan dengan pemiliknya sendiri di Facebook, blog ataupun whatsapp. Sekarang lebih senang whatsapp sahaja, tetapi jika inginkan informasi boleh lah terjah blog produk ini yer!

No hp/ Whatsapp  : +60145391470
Facebook : segobugo  
 Instagram  : segobugo
Blog : segobugo.blogspot.my
Personal Facebook : aimie mokhtars 
Pencarian dropship/ajen SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub| SEGOBUGO kini sedang menjalankan pencarian ejen dan dropship dengan keuntungan 20%-40%. Kepada surirumah, pelajar dan sebagainya boleh lah mencuba mendapatkan pendapatan sampingan dengan menjadi ejen mahupun dropship. Untuk maklumat lanjut berkenaan drosphip/ajen boleh dapatkan info DISINI

Kelebihan menjadi dropship SegoBugo :-

  • Personal coaching via whatsapp
  • Tidak perlu simpan stok
  • Tidak perlu keluar rumah pergi pos barang
  • Komisyen 20% - 40%
  • Produk senang jual
  • Dapat hadiah bulanan bagi top sale
  • Gambar promosi akan di berikan
  • Produk laku keras

Lagi satu Homemade Vanilla Coffee Scrub kini ada harga promosi RM30/150Gram free postage seluruh Malaysia. Jangan lepaskan peluang ini tau, korang tak perlu dah pergi SPA, hanya SPA di rumah lebih jimat! . Mihmih :P

promosi vanilla coffee scrub murah

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

3 ulasan:

  1. lelaki boleh dop hhaha

    http://www.budakpacak.com/2016/03/popcorn-paling-sedap.html

    BalasPadam
  2. lama dah teringin nak pakai coffee scrub.. tapi tak pernah berpeluang lagi.. hehe

    BalasPadam
  3. boleh boni cuba ni.. kulit pun dah hitam berkarat dah ni. haha

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...