EVENT : Pelancaran Colgate Optic White Plus Shine Bersama Fazura!

Apabila mendapat jemputan ke 'Pelancaran Colgate Optic White Plus Shine Bersama Fazura' bertempat di Jojoba Spa Berjaya Times Square Hotel hati terus meronta-ronta ingin sertai walaupun Mek Cah tahu jauh sangat. Opss! tapi tiket flight kan ada kot ada yang murah dan buat promosi. Tarikh '' Mek Cah terbang ke Kuala Lumpur dari Kota Bharu, terbang bersama Malindo dengan harga tiket RM38. Memang puas hati, berbaloi dapat sertai event tersebut sedangkan selalu je dapat jemputan dari pihak lain tetapi selalu je tiada kesempatan untuk join.


Azam dihati nak jumpa selebriti terkenal Fazura tercapai walaupun sekejap. Okay! Fazura memang cantik berbaloi pernah buat artikel pasal beliau sebelum ini 'Fazura Optimis Jaga Penampilan Diri'. Ececeh! 'Majlis pelancaran Innershine camu-camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan' merupakan event pertama yang Mek Cah join, masa tu dapat kenal ramai blogger. Terima kasih Mek Onie kerana sudi tumpangkan bermalam di rumah. Muah cikedd. :P


Terima kasih kepada pihak Colgate Optic White kerana sudi menjemput blogger hazanis ke majlis tersebut. Terkedu bila sampai sana dapat jumpa blogger terkenal IedaMansor dan NisaKay. Diorang memang cantik dan friendly, tapi tak sempat juga nak berbual panjang sebab masa habis dengan body massage percuma. Terima kasih bagi body massage percuma selama 30 minit, perkhidmatan Jojoba Spa memang terbaik. Lokasi juga strategik.

Majlis berlangsung dengan lancar, semua terpegun dengan kecantikan Fazura. Nak gigi cantik, putih dan sihat seperti Fazura guna lah Colgate Optic White Plus Shine. Ini lah produk terbaru Colgate Optic White Plus Shine khas untuk membantu mengurangkan masalah kekuningan pada gigi. Rupanya ini lah rahsia senyuman menawan Fazura. Dup dap dup dap bila High Tea bersama Fazura. 


“As an actress, it is really crucial for me to feel confident with how I look. I need to have a winning smile that can dazzle and shine,”

“With the new and improved formula of Colgate Optic White Plus Shine, it has helped me to boost my confidence even further in showing off my beautiful smile and personality. My smile is as bright & shiny like a diamond, always ready to dazzle.” - Nur Fazura
Pada majlis pelancaran Colgate Optic White Plus Shine tu jugak, buat pertama kalinya iklan TV Colgate Optic White yang menampilkan Fazura telah dipertontonkan kepada mereka yang hadir. Jelita dan menawan senyuman Fazura, gigi putih bersih semakin confident lah nak senyum! :)



Dapatkan Colgate Optic White Plus Shine di pasaran sekarang tau. Alami lah gigi yang 1 tona lebih cerah dalam masa 7 hari dan hilangkan masalah kekuningan pada gigi. Colgate Optic White Plus Shine sedia membantu masalah yang dihadapi tersebut.



-SMILE BRIGHT LIKE A DIAMOND WITH FAZURA- 

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. besttttttttttnyerrrrrrrrrrrrr laa mek cah jumpa Fazuraaaaaaaaaaaaaa...

    *kesat air mata guna hujung lengan baju*

    BalasPadam
  2. fazura ni memg cun pun... tp memg betul, secantik mana pn org tu tp bila senyum gigi kuning...alahai. lemah rasa, hilang selera..hiihi. biarlah gigi tu tak bersusun lawa mcm mana pn tp make sure putih berseri kan.. untung mek cah dpt bergambar seblah fazura =)

    zinziemeewah

    BalasPadam
  3. cantiknye fazura...in person mesti lg cantik kan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup fazura sgt cun dan cantik. friendly pulak tu. :)

      Padam
  4. mah aih tingginya Fazura. ke awok yang kurang ketinggian nie mek cah? opss. haha

    BalasPadam
  5. waw untunglah dapat pegi sana...

    BalasPadam
  6. wah bestnye..dah la zarith minat fazura. oh myyy =)

    BalasPadam
  7. bestnya jumpa fazura.. mekcah lawa, fazura lawa :)

    BalasPadam
  8. I saw your photos on Instagram too

    BalasPadam
  9. Comel tuan blog... geram saye tgk hehe.

    Salam.

    Nak tumpang promote blog, boleh ? Bagi anda yang berminat dengan barangan elektronik & gajet2/aksesori telefon, boleh singgah ke blog saye http://lelonggadget.blogspot.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...