Cek Nuffnang ke-5

Cek Nuffnang ke-5 | Dulu, tak pernah terlintas menulis blog untuk di jadikan sumber kewangan sambilan. Menulis disebabkan minat namun sekarang di samping menjadikan hobi, menulis blog juga boleh dijadikan sumber pendapatan sampingan. Sekurangnya dapat buat isi minyak kereta pun jadi la kan? . So " Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang" ada di artikal ini, rugi kalau tak baca. Hikss


Alhamdulillah Cek Nuffnang ke-5 ini mampu buat beli selipar baru, yang lama dah macam merajuk sebab dah banyak buat hal. Mihmih tadi terus cheque deposit dan terus ke KBMALL untuk ushar selipar baru. Jumpa yang murah dan lepas tu yang lebih boleh isi minyak kereta. Alahai mood menunggu 'Blogbuster Oral B supernova 3' sebab melalui Blogbuster campaign dapat buat duit banyak-banyak. Rindu tau!


Sebelum ini pernah 'Cashout Nuffnang RM1272.67', masa tu happy sangat sebab boleh buat modal bercuti ke Bali tau. Sebab tu wujudnya artikal kenangan ini 'Percutian bajet ke Bali'. Mihmih Malah pernah juga bertukar kepada KOMLI namun macam susah je sebab perlu hantar invoice bagai, mek cah dah la pemalas jadi pilihan terbaik adalah Nuffnang senang cukup RM50 dah boleh cashout! cepat dan mudah! :P



Okay kepada blogger semua, boleh guna Nuffnang untuk buat duit sampingan. Cuba sabarkan diri korang semua kalau nak dapatkan BE. Semoga kita semua dimurahkan rezeki.  Amin. Papai. ;)


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. wah hazanis..masyuklaa..nad pun baru nak keluar first time..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni cukup untuk beli selipar dan isi minyak je sis. :)

      Padam
  2. Saya plak Baru berjinak2 dgn nuffnang ni...

    BalasPadam
  3. mesti seronok dapat pergi bali hasil duit blogging

    BalasPadam
  4. Wah ..banyak tuh sampai 1000 Lebih..luqman pernah jgk cash out tapi takdelah sampai byk mcm tuh..kalau nak byk2 mcm tuh kena banyak sabar kan..lepas nih kena baca entry tips untuk dapatkan BE dari mek cah baru bulih byk kot..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nuffnang ni susah sikit. kna byk sabar. huhu

      Padam
  5. setia ..jgn xsetia dgn nuffnag ;P hihihi

    http://sabdapelangi.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. wow! dah boleh buat pegi bercuti ke bali sekali lagi ni hehe..

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/11/cara-hilangkan-sakit-badan-akibat-anak.html

    BalasPadam
  7. Tahniahhh.. seronok dpt bli selipar baru

    BalasPadam
  8. wah bestnya, tahniah..moga murah rezeki selalu :)

    BalasPadam
  9. Tahniah ye Nis.. usaha dan sabar pasti manis hasilnya, kan.

    BalasPadam
  10. Tahniah dan semoga terus sukses yea :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..rezeki.hehe.jeles nak gak tapi pemalas nak update entry, memang tak dpt la.kihkih..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...