Dunia Blogger Hazanis Di Majalah Harmoni

Assalamualaikum Rinduss.

Alhamdulillah berikutan daripada kisah mek cah bersama "Safiyya : Hazanis Blogger Fesyen Hijab" tawaran untuk muncul di dalam "MAJALAH HARMONI" telah di sahut awal-awal oleh mek cah. Mula-mula rasa macam tak percaya je ada yang nak interview tentang diri yang tak seberapa ini. Ya Allah tak sangka juga blog LOVE IS CINTA banyak berjasa kepada diri sendiri dan khususnya orang lain. Mungkin dengan muncul di dalam Majalah Harmoni boleh menjadi platform ke step seterusnya iaitu "KEKAL MENULIS". 




Dulu, pernah terasa nak stop je menulis, nak delete je blog ni. Tapi....bila berfikir panjang Ya Allah sayang sangat dekat blog. Dengan blog juga perniagaan "Hazanis Fashion" di ketahui ramai, dengan blog juga lah membantu wanita di luar sana untuk berselendang. Hummm tak salah nak bagi informasi berguna untuk semua kan? sekurangnya dapat pahala gituwww. :)




"Hazanis dan Sunsilk Lively Clean & Fresh Episod 3 Safiyya" merupakan permulaan bagi berada di MEDIA. Majalah HARMONI keluaran 15 OCT 2014, sila lah dapatkan di pasaran. Mihmih terima kasih tidak terhingga buat mereka yang menyokong blog ini sama ada kenal secara sengaja ataupun tidak. Ribuan terima kasih kepada follower Facebook, Twitter, Instagram, Google+, dan special sekali "Hazanis Fashion". Apa isi kandungannya? nanti baca sendiri eh. :P Senang interview melalui email je, thanks akak wartawan. Mihmih 


Terima kasih kepada rakan comelku Anis Zahirah dan Mariatul Faridah sebab sudi temankan mek cah photoshoot. Haaa kami kalau bab outing lepakss memang suka. Lagi-lagi lokasi Perdana Resort Pantai Cahaya Bulan. Teringat kenangan bersama adik Mariatul masa mula-mula jumpa, "Mariatul Faridah Ibrahim seindah nama mu" manakala kenangan bersama Anis di sini "Outing riang ria raya", zaman kanak-kanak. :P

Gambar dari OPPO RI : "Review OPPO R1"
Siapakan gerangan photographer yang menghasilkan gambar ini ialah "Fawwaz Shahme Gallery" dan "Ir Jazme". Semuanya adik-adik kepada mek cah, berbakat besar di dalam dunia photogrphy tau! sila lah sokong mereka dan kepada yang memerlukan khidmat photographer di kelantan boleh la hubungi mereka di Facebook!. Mungkin entri ini membantu kalau korang nak kawin "Pakej fotografi perkahwinan murah part-1". Mihmih :)

Apa pun, terima kasih semua yang memberi sokongan. Tanpa korang siapa lah Love Is Cinta di pandangan mata semua. Sob . T.T


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. Wahh . Tahniah kak Hazanis :) . Inspirasi ni untuk berblogging :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya xlayak utk jadi inspirasi ni. :)

      Padam
  2. glemer dah mek cah. kekg mesti jadi pelakon pulak . boleh challenge hanis zalikha nie.. hehehe

    BalasPadam
  3. wahhh best ye gmbr masuk majalah..bukan calang2 boleh masuk ni...bertuah badan..majalah ape ni..

    BalasPadam
  4. Tahniah Hazanis...glemer gitu...;)

    BalasPadam
  5. Makin glemer sis hazanis ni..Congrats!

    BalasPadam
  6. wah..gud luck dek.
    tantek ;)

    BalasPadam
  7. murahnye rezeki dye . selalu dapat masuk media . tahniah .

    BalasPadam
  8. syabas ye..
    salam perkenalan
    jemput join segmen ni..http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    BalasPadam
  9. belum sempat tgk hazanis kt tv...

    BalasPadam
  10. saya dah singgah dan follow di blog ini,

    saya join blogger area mega giveaway

    singgah la disini:
    http://mimpicoklat.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. salam...Tahniah Hazanis :)
    saya follower ke-4697 kat sini :)

    http://mamanautokou.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...