Mariatul Faridah Ibrahim seindah nama mu..

Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Oh kawan mukabuku, akhirnya kami ketemu di KBMALL....Setelah sekian lama berjanji akhirnya kami berjumpa di sana..kali pertama melihat insan itu terdetik dihati "comey nyoh budok nih,kecil molek, pinky pulop tu"....L.O.V.E...wink wink...^^



Oh yer itu lah Mariatul Faridah Ibrahim, cantik kan namanya....secantik tuannya...dengan itu bertambah kawan dan adik-adik mek cah...Alhamdulillah "berkawan biar beribu berkasih biar satu"...cinta kami, Opsss cinta la pulop, bukan, bukan persahabatan kami terjalin walaupun kali pertama berjumpa...orangnya peramah, lemah lembut dan paling penting mempunyai hobi yang lebih kurang sama seperti mek cah...nak tahu hobi apa??hoho hobi klik, klik...so bila dah jumpa asyik nak klik-klik je..Oh itu tak per, mek cah sporting lagipun dah lama tak pose depan kamera..:P 


Maaf picha nie mek cah cilok dari facebook budak comel nih...hehe keizinan pun belum mintak lagi, tapi tak per si comel ni bagi jer mek cah cilok picha ni..:)


Oh yer, terima kasih mariatul sebab belanja akak makan KFC!!...Muehehe eh eh tertukar, bukan KFC tetapi air bandung cincau di foodcourt KBMALL..hehe kami student seharusnya berjimat...well duit akan kekeringan bila akhirnya semester dan masa tu lah terpaksa berdiet dalam segala hal....Aumm chak!!, mek cah lak belanja si comel dan kawannya chocotop..Yummy sedap tau...^^


Lagi dan lagi, terima kasih si comel sebab hadiahkan akak benda chomel nih..pink gituww akak suka sangat....sekarang akak dah letak sangkut di pendrive supaya pendrive tak mudah hilang...selalu jer pendrive mek cah hilang gara-gara nyanyuk..T__T


Walaupun tengah kekeringan di tahap kontang!!, tapi nafsu membeli tetap hadow, kebetulan PC Fair sedang berlangsung di KBMALL, so kebanyakan barang-barang komputer yang dijual tersangat lah murah..jalan-jalan ternampak lah beg sandang pink ni...mak aiih tergoda satt, jadi melayang RM29 gara-gara nafsu ini....tapi berita baik, harga sebenar beg ni RM50 tau..so mek cah dapat harga special..Alhamdulillah..)

thanks for reading..=)

kesimpulannya::eh ada orang kata kami seperti kembar, lebih kurang sama..betul ke??hehe..yeah!! dapat dating dengan budak comel nih dan dapat beli benda comel ni jugak...ekekeke sejak bila la mek cah minat pink nih..Lolzzz

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

30 ulasan:

  1. muka sama! kembar kembar. serius :) Ya Allah, mek chah, kte pun baru nk update psl kawan knl dkt facebook je.ada simpan dlm draft sejak smlm. ktrg ni pun rmai kate kembar since upload gmbr smlm >.< so entry kita bakal sama! nnti jemput baca...hehehehe

    BalasPadam
  2. a'ah la,supooooooo...tang kening nge matooooooooooo,samoooooo ,hik :D

    BalasPadam
  3. comel2 :)
    nk kawan boleh?

    BalasPadam
  4. @~uǝǝʇɐɟ
    yeah!!..hehe nanti jgn lupa bgthu bila dah update eh..nk baca..:)

    BalasPadam
  5. @onie
    hiksss tang mata ngn kening deh....okey bru perasan..:)

    BalasPadam
  6. Kalau xbaco ni dok ingt ko adik mek cah doh ni.
    hehehe
    muko nok supo..

    BalasPadam
  7. muka sama !! kompem orang ingat kembar =))

    BalasPadam
  8. mek cah nie oghe kelate ea? HAHAHAHAHA

    (saje blogwalking)

    BalasPadam
  9. nice..! muke memang ade iras lah ^^,

    bile nak jupe ngn cik Ayu plak ?? :p

    BalasPadam
  10. Laaaa..gi kbmall ke...
    Asal tak cakap..kalau tak bleh join skali....heheheh

    BalasPadam
  11. muko samo laa kak..seyes..
    ado kt klate ke?? bilo nk jupo sy pulop?? hehehehehhe

    BalasPadam
  12. memang serupa la..(: 2 2 cntik!!

    BalasPadam
  13. haah muka sama laa mek cah pic nom 2 tu nampak iras sangat ! ;D

    BalasPadam
  14. yesss muka sama laaaa. cam adek bradek, eh kembar pun bleh. untunggg. hihi

    BalasPadam
  15. samala muka,,,cuma muka hazanis kecik ckit...hihi...

    BalasPadam
  16. wow..bestnye..mcm kembar..:D
    sama cantik..:)

    BalasPadam
  17. kite nak jugak brg2 pink centu...hihi

    BalasPadam
  18. muka sama. kalau tak bgtau kawan dah ingat adik beradik dah :)

    BalasPadam
  19. done update! jemput baca kisah kembar kita lak :))))

    BalasPadam
  20. Macam kembar laa jugak. Tapi akak lagi lawa gitu hehe :P

    BalasPadam
  21. ada iras2 sikit.. cuma awak lebih comel lote..hehehe

    BalasPadam
  22. macam kembar seiras plak...hihihi
    leh join nie...hihi..tang muka agak smua same ngan mek cah... nnt sng2 kite pon bleh jmp kan :)

    BalasPadam
  23. hehe! Same la muke :) Pasni Aida pulop nok jupo sis :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...