Cek Nuffnang ke-4


Assalamualaikum rindu muah muah muah!


Hampir sebulan tak update blog, terasa amat kecewa dengan diri sendiri sebab terlalu sibuk memanjang sampaikan blog terpaksa diabaikan. Sobss T.T


Sedih tu memang sedih tapi part happy tu ada juga. Mihmih Alhamdulillah mek cah berjaya menjejakkan kaki ke Vietnam hasil dari menulis blog. Yippi terima kasih Nuffnang dengan cek yang terbaru ni walaupun dah lama dapat. Opsss dah habis pun. Mihmih semoga BE yang ada terus melekat dan semoga ada rezeki lagi dengan "Blogbuster campaign". Fuh! nasib baik sempat update entri ini "Cashout Nuffnang ke-4"


So next entri mungkin kisah percutian ke Vietnam dan review produk terkini yang ada di "hazanis fashion". rindu nak aktif berniaga, cuti lama sebab nak dapatkan ketenangan. Hikss Alhamdulillah rezeki. Lagi satu kisah Mek cah bersama Sunsilk Lively clean & Fresh akan dikongsi disini nanti. :P

Cek Nuffnang ke-3 biasa-biasa sahaja, tetapi yang kali ni mampu ke Vietnam, haishh tak sabar nak kongsi tips ke Vietnam dan ke mana mek cah menghilang dari dunia blog. So kepada newbies semoga sentiasa bersabar dengan cabaran yang ada dalam dunia blog. pastikan diri ikhlas dengan blog sendiri!! Papai ;)



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. patut la lama dah tak update blog . hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nis pn baru perasan entri bulan 8 satu entri je...wuwu

      Padam
  2. bestnya dapat rezeki macam tu...tahniah hazanis

    BalasPadam
  3. bleh la wat shopping..

    jom exchange bloglist nak? kalau sudi bagitau ye

    BalasPadam
  4. hamboi. asal cash out je travel. jeles tau. krikk

    BalasPadam
  5. Nis!!! Rindunya nak baca blog nis tau.. Patutla lama menyepi.. Berjalan sampai ke vietnam rupanya.. Tak sabar nak baca next entri.. =)

    Pssst! Bila nak start berniaga balik.. Akak dah ketagih nak sopink baju lawa2 dari Hazanis Fashion nih.. Untuk raya haji ni takde baju lagi nih... Acaner? Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe rindu jugak nak dapat mesej order dari sis. :P

      Padam
  6. salam cik hazanis..tlg ajar buat blog skit he2..boleh?

    BalasPadam
  7. tahniah! rezeki blog... :)

    jemput singgah ke entry http://nikkhazami.blogspot.com/2014/08/iphone-5s-gajet-impian-setiap-blogger.html

    BalasPadam
  8. seronoknya dapat cashout nuffnang..wuhhh..bila lah plak rezeki nak bertandang kat blog kita........aishh ><"
    klik nuff dia!

    BalasPadam
  9. TAHNIAH HAZANIS..NAD TGGU DUIT BERKEPUL DULU BARU NAK CASH OUT..HEHEE

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...