Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Cantik dengan Elvyra Coffee , mesti korang masih tertanya-tanya apakah Elvyra yang sebenarnya kan?. bagi penggemar coffee, Elvyra Coffee adalah pilihan yang tepat untuk kesihatan dan kecantikan. bukan senang tau nak serasi dengan sesetengah produk. seminggu mengamalkan Elvyra coffee terasa sedikit perubahan dimana cepat je kenyang dan kulit dah tak kering sangat! lagi satu sangat sesuai untuk mereka yang sedang berdiet macam mek cah. pipi pun dah bolat. -.-



sarapan pagi bersama segelas Elvyra Coffee melengkapkan hari-hari mek cah. walaupun busy bekerja dan dengan business "Hazanis Fashion" tapi masih bertenaga untuk bekerja. kurang rasa lapar, membantu mek cah untuk diet! wink.


Agent untuk produk  Elvyra Coffee diperlukan. jom menambah pendapatan sampingan bersama  Elvyra Coffee. so agen dari singapore dan Brunei sangat di alu-alukan.dengan pembelian RM210 untuk 5 jar maka automatik korang dah jadi agent! sangat berbaloi bukan. hubungi Nadia Shaira Shaf’ii untuk maklumat lanjut. ;)


produk Elvyra Coffe merupakan produk yang mendapat kelulusan KKM. Ianya sesuai untuk lelaki dan perempuan. so boleh berkongsi minuman bersama pasangan anda. rutin penat bekerja menjadikan Elvyra sebagai pilihan utama untuk membekalkan tenaga. Alhamdulillah. selain itu "Review : Odbo lip tint pemerah bibir Korea " dan "Review : Emilay Whitening Clear Sport Supplement" tetap dihati. saling melengkapi gituw, jom order!


selebriti Natasha hudson dan RajaEma pun minum Elvyra Coffee ni. patut la cantik gebu macam tu. kulit pun putih, so ramai peminat nak cantik macam beliau. Amalkan Elvyra Coffee membantu proses pencerahan kulit wajah.

*Sesuai untuk SEMUA PERINGKAT UMUR.
*Produk kecantikan untuk LELAKI dan PEREMPUAN
*Ibu mengandung dan Ibu Menyusu digalakkan minum.
*Tiada PANTANG LARANG pelik.
*Kesan SEAWAL 5HARI
*100% tanpa PENGAWET
*Pencerahan SEKATA
*Kopi yang KURANG KAFEIN dan RENDAH LEMAK
* health and whitening coffee
*Aroma yang sangat sedap..
*Berasaskan Habbatus Sauda+Vitamin C+Collagen
*Tiada KESAN SAMPINGAN
*Buatan TEMPATAN,KELULUSAN KKM,HALAL dan SELAMAT


20 Manfaat ELVYRA ENVY COFFEE yang Anda Perlu Tahu :
==============================
✔ Menganjal dan Melembabkan Kulit.
✔ Mencegah jeragat di wajah.
✔ Menghilangkan parut jerawat.
✔ Mencerahkan Kulit Dengan Sekata.
✔ Melindungi dari sinar UV berbahaya.
✔ Memulihkan kulit rosak, berparut dan bermasalah.
✔ Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
✔ Menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut.
✔ Meningkatkan Imunisasi Badan.
✔ Mengurangkan sakit radang dan sendi.
✔ Membantu memperbaiki penglihatan mata. 
✔ Jerawat Kering Dalam 2 Minggu.
✔ Menghilangkan Garis Penuaan. 
✔ Menghilangkan rekahan tumit.
✔ Merawat Eczema.
✔ Merawat Resdung.
✔ Memberi tenaga optimum sepanjang hari.
✔ Meningkatkan kualiti tidur.
✔ Kandungan antioksidan yang tinggi untuk mencegah penyakit kronik.
✔ Mencegah keguguran rambut.

Hanya RM58 satu Jar termasuk pos. harga murah giler!

berminat boleh hubungi :

N and N Mini Shop
Blogshop: http://www.nandnminishop.blogspot.com
Instagram:naddyshaira
Hotline/Whatsapp:0197727572 / 0137157572
Cash On Delivery(COD) selected area JB dan Melaka
FREE GIFT GIVEN

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

7 ulasan:

  1. laki buleh minum dok ? nak sekatakan tona kulit gok ni hehe

    BalasPadam
  2. bgus ni. dah lama cari produk nak kurangkan sgla mak nenek jerawat kt muka. thanks for sharing mek cah. i'm ur fan. aceceh =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mihmih. boleh amlkan selalu sbgai minuman rutin. n thnx visit my blog.:)

      Padam
  3. sis..bila nk buat tutorial tudung yg cm gmbr mse raya haji dulu tuh?? yg memintal2 tu.. yg xsilap la kn yg mcm dlm gmbr atas sekali profile utk blog sis tu.. yg gmbr tgh2 on the top pki shawl coklat tuh.. dh lama tnggu...ke sy terlepas bce blogg? huhu.. sy dh request kt fb dulu..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...