Mary Kay dan hadiah untuk blogger ke Hong Kong.


Hello Bloggers,


Berita baik untuk semua kerana Mary Kay sedang mencari blogger yang baik hati untuk menulis entri mengenai produk dan pertandingan yang telah dianjurkan sekarang. so ada hadiah istimewa untuk yang rajin itu. untuk pengetahuan korang Mary Kay sedang menganjurkan sebuah pertandingan kecantikkan dan ingin anda untuk menyebarkan maklumat tentang pertandingan tersebut. Mary Kay akan memberi anda produk bernilai RM108 dengan hanya menulis sebuah blog post pendek untuk menyebarkan maklumat. Boleh merujuk kepada Aaron di nigel@clinkstudio.com


Produk yang akan diberikan Mary Kay adalah seperti berikut :

Here is what you’ll get. It is worth at RM108
  • 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag
  • 1 x Nourishine Plus Lip Gloss
Selain itu, Mary Kay juga sedang mengajurkan pertandingan blog untuk mereka yang ingin menyertainya. Anda hanya perlu membuat temu-janji dengan pakar perunding kecantikkan Mary Kay , buat Make-over percuma dan blog tentang pengalaman sebelum dan selepas.

Hadiah Pertandingan berupa produk premium Mary Kay bernilai RM1000 untuk 10 orang. Selain itu, 2 orang akan dipilih untuk pergi ke Hong Kong untul menyaksikkan finale pertandingan tersebut secara percuma. Anda perlu menulis blog post itu dengan kretivity masing masing.

The Mary Kay® One Women Can™ Contest starts from 10 May 2013. For more information about contest entry and how to take part, visit www.makeovercontestmarykay.com or contact Mary Kay Malaysia head office at 03 77117555

xoxo



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

9 ulasan:

  1. dah lama teringin nak pakai produk dari Mary Kay ni tapi tak berkesempatan pulak. rasanya ini masa yang sesuai kan?? "_

    BalasPadam
  2. Nak joinnn~~~~ hehehe..cuma buat entri psl produk ni ke?

    BalasPadam
  3. nak joinnnn.. tapi tak tahu sangat info mngenai produk ni... huurrrmmmm

    BalasPadam
  4. nak joinnnn.. tapi tak tahu sangat info mngenai produk ni... huurrrmmmm

    BalasPadam
  5. wah..memang sangat-sangat menarik ni..

    BalasPadam
  6. acano kalau den nak join, kompom ampus keluar nih.hihi

    BalasPadam
  7. teringin nak menjoinkan diri..
    tapi layakkah diri ini??
    hoho...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...