MALAYSIA SALE: Prada, Gucci, Coach, Burberry!!


Assalamualaikum cinta.

Memandangkan umur semakin meningkat, nafsu untuk berfesyen semakin meningkat. mentang-mentang dah habis belajar kan. Opss dah nak jadi isteri orang pun. eceh! untuk kelihatan lebih dewasa mek cah sekarang lebih suka memakai handbag ala-ala mak cik gitu. Lantak la orang nak kata apa kan.


Amacam? ohsem tak barang berjenama tu semua. Bagi ku handbang ini lagi ohsem dari harga tu semua. mihmih to sold RM46 include postage. PM at "Hazanis Fashion".


Memandangkan Prada, Gucci, Coach, Burberry tengah buat sale, laju je mek cah cuci mata kat sini. jarang sekali ada sale sebegini. Meh sayang-sayang semua singgah SINI . tapi?? harganya tersangatlah mahal namun dijamin berkualiti. 7 keturunan pakai pun tak rosak. boleh gitu?Lolzz

so memang sesuai sangat lah untuk digayakan masa hari raya nanti disampingkan menggayakan koleksi dari "Hazanis Fashion". boleh terjah sini tau "Baju Raya 2013". Lagi satu, jom lihat fesyen tudung yang sesuai digayakan masa aidilfitri nanti "Cara Pakai Selendang", kalau nak tutorial berselendang labuh pun boleh terjah sini "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab". 

Thanks for reading.

p/s: kawal nafsu shopping, tapi kalau di Hazanis Fashion tak kawal pun tak pe kerana harganya tidak semahal Prada, Gucci, Coach, Burberry. Mihmih Tapi terjah SINI jugak kalau korang semua gilakan barang berjenama.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. itewwwww suka coach,tapi coach mahal gila T_T

    BalasPadam
  2. Kalau nak beli yg ori punyer, mmg mcm xd chance laa. :(

    BalasPadam
  3. hahaha.. ala-ala makcik ye??? hehehe

    BalasPadam
  4. selamat la sye tak gila fesyen kalau tak memang abis la duit beli macam2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi jgn jd mngsa fesyen sudah.:-)

      Padam
  5. kalau saya dah graduate nanti,,saya nak cari kamu.. dan pikat kamu... :D

    BalasPadam
  6. samalah kita. sejak kebelakangan ini nafsu nak berfesyan saya pun meningkat juga. dulu lihat orang buat gaya tudung itu ini pandang sebelah mata je. sekarang bulat mata memandang. hoho... sekarang ni dalam proses berfesyen tapi belum untuk proses bershopping. kalau dah ke tahap shopping tu conform satu kedai saya beli. *ye yo ooo je...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...