Jatuh cinta

Assalamualaikum cinta.

Fuh! akhirnya lega kerana dapat juga publish entry setelah 4 hari sepi tanpa berita. Kawan blogger yang komen pun tak sempat dibalas. Apatah lagi nak berkunjung semula ke blog korang. Maafkan mek cah tau. Disebabkan berada dikampung dan terputus sumber internet maka mek cah berkorban dengan membeli Simpack Maxis Broadband SKMM untuk memudahkan mek cah update blog, berfacebook, blogwalking dan bla bla. *sila terharu dengan pengorbanan itu okay*. Lolz


Dah namanya cintakan dunia blog maka semuanya harus berkorban la kan. Eceh! macam mana dengan setia hujung nyawa? makin best tak? Kat rumah tak boleh nak tengok tv sangat masa maghrib ni, so kadang-kadang terlepas la jugak scene yang sweet tu. Yeah! peminat amar asyraf aka zain min ho disini "Amar Asyraf makin popular dalam Setia Hujung Nyawa".


Tsunami peplum semakin menjadi-jadi, "Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique & "Busana pengantin edisi peplum" alangkan indahnya diri ini dah betul-betul ada kerja tetap jadi boleh la bergaya lebih kan, duit pun adow. hewhew Part peplum harus lah hati ini makin teruja sebab suka akan design yang membuatkan dahku lebih kurus, walaupun hakikatnya berat badan yang semakin bertambah selalu membuatkan diri ini stress. Poyo! bak kata si dia "koya gemuk teh!, 10 kali kato gemok , jadi betul-betul gemok lah". akhirnya mampu mendiamkan diri dan terima diri ini seadanya. syukur dengan nikmat kesihatan yang Allah bagi. ^^

Thanks for reading.

Nota kecil : Motif entri "Jatuh hati" apa kaitannya dengan entri ini?sejujurnya semuanya berkaitan jatuh hati dengan peplum, blog, setia hujung nyawa dan semua yang berkaitan dengan keindahan hidup ini. Samalah seperti jatuh hati dengan benda yang ohsem INI.


39 ulasan:

  1. jtuh hati ?mek cah jatuh hati?alamak...hehehe..rindu mek cah..lama menyepi....uwwuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu menyepi la sgt kan. tp seyess rindu nk update blog dan terjah blog rakan yg lain.:)

      Padam
  2. Saya terharu dengan pengorbanan itu...keh keh :)

    BalasPadam
  3. wahhhh,beli doh simpack tu,hehe

    BalasPadam
  4. kak ina suka tengok awak..comellllllll :)

    BalasPadam
  5. yesss, jatuh cinta gak kt peplum..tp cuma ada 2helai je.. pffttt

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang tgh semangat kumpul peplum.:P

      Padam
  6. ha3 pengorbanan la sgt kan ekekekeeee

    BalasPadam
  7. sy terharu dgn pengorbanan anda. haha
    sy tak tgk pon setia hujung nyawa. tak sempat.
    tapi sy tengok cinta qaseh hari selasa 9 malam. hehe. best

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu cinta qaseh lak mek cah xtgk.=.='

      Padam
  8. gigih beli simpack SKMM tu kan..kt sabah xjumpa lagi.klu ada,nak rembat satu :)

    BalasPadam
  9. ena pun dah lama menyepikan diri... hehehe welcome back dear.. cantik betul beg sis.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. menyepikan diri sbb ada komitmen yg tersendiri kan.:P

      Padam
  10. bella terharu sangatt dengan pengorbanan akak . hihihik . btw , lawa beg ! bella pun suka peplum ! sep sikitt XD

    BalasPadam
  11. tgk collection peplum dekat facebook ML, mmg rambang mata. tapi, apakan daya dri ini masih belum ada kerja. hihi...
    btw, sy tgk mek cah wlaupon x keja lagi, tp mek cah mmg dh bergaya. yg sy suka, mek cah ada style yg tersndiri :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan3. jom kumpuk duit beli baju tu. hehe.:P

      Padam
  12. Balasan
    1. beg rm28 je awak. xde jenama. hoho dah rosak pun.:)

      Padam
  13. bergaya la dia nie.. nanti bakal meletup la mekcah.. supo fatin liyana dgn yuyu .. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. xlawe dgn sep yuyu n fatin tuh. mek cah selamanya gini jah hafiz.:)

      Padam
  14. comei gitu..

    ble tercalon dalam 10 blogger cun & Ayu utk edisi yng seterusnya..hehe

    BalasPadam
  15. Teringat kecik2 dulu mesti kena marah ngan bapak time magerib gatai dok layan tv~~^_^tapi time tu la cite best nak kuar pon..haishhh..

    BalasPadam
  16. jangan sampai tahap meroyan sudah la..

    BalasPadam
  17. lorr akak terharu dengan pengorbanan mek cah tu..
    semoga selpeas ini bole berBW dengan suka ria & jayanya ye hehehe

    BalasPadam
  18. mkin best setia hujung nyawa sekrang ni..tp da nk habes da.huhu

    BalasPadam
  19. bila nak pakai peplum..nk tengok..mesti awk cantik sgt :)

    BalasPadam
  20. ain tak minat zain..tapi sangat adore kat L yang kiut miut...:p

    BalasPadam
  21. rare nye mesin taip tu... :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...