Majlis Persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle Daripada BlissCandid Photography


Assalamualaikum cinta. :)

Farid Kamil & Diana Danielle bersanding bertiga. Ahak tahniah untuk pasangan yang baru bernikah dan bakal bergelar ummi & hubby. so sweet. majlis persandingan mereka telah berlangsung di Putrajaya pada 1 Disember 2012 (Sabtu). Opss ni memang betul-betul bunting pelamin.wajah kedua-dua pengantin ni akan berseri-seri dengan kehadiran orang ketiga. Yang penting mereka bahagia. ^^



untuk entri yang lepas "Gambar Perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Daniella " dan "Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle". Tapi sedikit kecewa dengan Diana Danielle, kan bagus kalau beliau bertudung seperti dalam majlis perkahwinan mereka sebelum ini. Lebih manis dan sopan . Apa yang penting Diana Danielle sentiasa cantik, dan pada malam itu Diana Danielle kelihatan seperti puteri bersama putera. Opss macam cinderella pun ada kan. Kalau ada gabungan theme "putih & biru" macam yang INI mesti lagi cantik kan. Layan je picha dari BlissCandid Photography.



Sabda Rasullah SAW:-


“Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam bukan dari kepalanya untuk dijunjung atasnya, bukan pula dari kakinya untuk dijadikan alasnya, melainkan di sisinya untuk dijadikan teman hidupnya, dekat pada lengannya untuk dilindungi dan dekat di hatinya untuk dicintai..”




Sangat cantik hasil dari BlissCandid Photography kan. untuk gambar yang lebih banyak terjah la facebook BlissCandid Photography sekarang.Best kalau perkahwinan mereka dapat sponsor dari INI kan. ^^

Facebook : BlissCandid Photography

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

30 ulasan:

  1. Sama cantik sama padan.. Harapnya berkekalanlah rumahtangga yang dibina.. Jangan jadi macam setengah2 artis tu.. Wedding bukan main grand, tak sampai setahun dah bercerai berai.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la kan. kebanyakan artis mcm tu. harap2 yg ni berkekalan. kita tgk jelar sampai mana. hehe

      Padam
  2. kalau dah cantik, pakai ape pun cantik,hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju. tp lg cantik kalau diana bertudung macm hari tu kan. :)

      Padam
  3. Farid n Diana pasangan yang manis. Sama cantik sama padan. Doakan perkahwinan mereka kekal hingga ke akhirnya. ;)

    BalasPadam
  4. hehehe.. dua2 dah sama padan..cuma xsuka diorg punya tema jer..

    BalasPadam
  5. harap2 mereka berkekalan. sepadan mereka berdua ni :)

    BalasPadam
  6. simple & cantik..gaun dia awesome

    BalasPadam
  7. :(.

    sedih.

    hari tu lisa.
    pastu diana pulak.

    janganlah sesape kenas RCW!

    ;(

    BalasPadam
  8. sangat sangat cantik... pengantin dan baju.. ^^

    BalasPadam
  9. Tak sangkat lekat jodoh diorang kan, dulu ingat lagi DD sakan bercinta dengan Syamsul. hehe. Alhamdulilah, dah kahwin dan dah nak jadi ibu pun tak lama lagi. hehe

    BalasPadam
  10. Tahniah DD and Farid Kamil. hehe. Alhamdulilah bergelar ibu soon :)

    BalasPadam
  11. wah... pengantin memang sama cantik sama padan.. majlis pun gilang gemilang.siap nak kereta kuda lagi..

    BalasPadam
  12. masih sebuah majlis yg sederhana spt masa akad nikah dulu...tapi tetap menarik :)

    BalasPadam
  13. mg mahligai mereka kekal hgg hjg nyawa

    BalasPadam
  14. cantik nye diana....suweet la dorg ni

    BalasPadam
  15. sweetnye dorang. moge kekal ke akhirnyaaaa. :)

    BalasPadam
  16. cam diawang-awangan kejap tgok pic.diaorang kawen...sweet sangat.

    BalasPadam
  17. wah , CP memang teringin sangat la nak kahwen bawah pedang cenggitu , :P em , cantek betul diana danielle :P

    nih pasangan yang CP tak pernah predict :P

    BalasPadam
  18. hai hazanis, sgt suke lh majlis dorg. simple tp sweet. naik kereta kuda lg kn..

    BalasPadam
  19. Diana kalau bertudung nampak lebih matang.. pape pon semoga farid & diana always bahagia bersama until jannah.. amin

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...