Istanbul Aku Datang 2012 Full Movie Download

Assalamualaikum cinta.

Akhirnya dapat juga menonton Istanbul Aku Datang secara beramai-ramai dengan housemates. setiap hari selalu google movie ini. *nampak berjimat disitu. lolz*. Akhirnya keluar juga link untuk download movie ini. memang best movie ni dan mek cah bagi 4 bintang. ekeke download kalau korang rasa nak tengok jugak. Jom tengok benda hebat dari movie ni. Nak tahu tengok SINI tau. Yeah! dulu pernah update entri mengenai movie ni iaitu "Gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang.".seyes!, lakonan lisa surihani memang hebat dalam movie ni, sesuai jadi model INI pula.*siapa setuju?*:P

 
nak cepat download, klik je link ni:

Selamat menonton & thanks for reading.

53 ulasan:

  1. tak tgk lagi cerita ni. orang kata best..^_^

    BalasPadam
  2. woo. donlod mekcah donlod!

    BalasPadam
  3. thanks share nie... OE pun teringin nak tengok jugak... ^^
    anyway, Lisa Surihani memang comel..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. boleh jer. awk xpernh download ke?cuba tekan low speed download.

      Padam
  5. Balasan
    1. lepas tu dia suruh Enter code kan. so lpas enter code terus create download link. *kena bayk explore.:)

      Padam
    2. cuba awk tekan link ni terus. boleh x?

      http://free379.ryushare.com/files/7/rh8ooj87mbfzot/IstMKV.Kuryu.TH.rar

      Padam
  6. dah tengok..mmg best plus lisa so sweet..:)

    BalasPadam
  7. memang nak dowloand movie nie..tqsm kasi link nk dowload.so laju-laju nak dowload.=p

    BalasPadam
  8. salam singgah melihat blog awak, very nice...tinggalkan jejak
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. hehehehehehehhe.. nak download lah..terima kasih mek cah.hehehe

    BalasPadam
  10. thanx ye mek cah,,heheeh cite ni memg besttttt,,lisa memg sooo comel kan

    BalasPadam
  11. ramai betul yang suka dengan citer ni

    BalasPadam
  12. ramai kata best!!!!
    99%..so mahu tak mahu aku kena download ler...
    thanks

    BalasPadam
  13. jalan cita dia terlalu typical kan.ok la

    BalasPadam
  14. Wargh, terlambat... dapat mesej ni:

    The file was removed by administrator
    IstMKV.Kuryu.TH.rar

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah link dah mati. hukss sowie tau. T.T

      Padam
  15. tertunggu2 link nak download...thx kongsi link untuk download ye hazanis...

    BalasPadam
  16. berjaya dunload dari utube before ia dibuang!hahaha..tp xtengok lg..heee

    BalasPadam
  17. best ke cite ni mekcah??

    BalasPadam
  18. wow..daa boleh download hazanis?Untung lerh..Kita x download pon lagi

    BalasPadam
  19. SUkaaaa sebab lisa pandai memilih dalam cite ni.

    BalasPadam
  20. nk tgk jugak!!! =D

    suka jgak tgk lisa surihani..comel je..hehe..

    BalasPadam
  21. sowie. link dah mati. T.T
    Cuba try download kat youtube. sowi byk2 tau.hum

    BalasPadam
  22. tak de pun kat you tube

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tp dia dah privatekan. kebanyakn link dah mati. sebab tu kena cepat2. :)

      Padam
  23. best sgt citer ni. bila tgk kat pawagam rasa nak tgk lagi .hehe

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum akak comell. *lambai tgn* cehh. akak movie nie mmg best sgt-ii. sy bg 10/1o bintang. sapo yg blum tgok cer laa tgok tau. vote lisa surihani & tomok. :)

    BalasPadam
  25. waaaaaaaaaaaa. bile la boleh tgk cite ni. asek hold aje. :)

    BalasPadam
  26. sy da komen mane bunge nye cik hazanis^^

    BalasPadam
  27. Mcm mana nak download movie dekat youtube ? :(

    BalasPadam
  28. Macam mana nak download dari youtube ?

    BalasPadam
  29. thanks mekcah. taw2 je tgh cri cite ni. :D

    BalasPadam
  30. link dah mati. mgkin dah didelete oleh owner. sbb tu kena cepat2. hehe cuba cari dekat blog lain. :)

    BalasPadam
  31. quality ok ke x??klo x mlas nk donlod...

    *minx copy kt awk je laa bleh??

    BalasPadam
  32. saya pun nak copy...x tak reti...:(

    BalasPadam

  33. saya dari Indonesia, tertarik untuk menonton film ini.
    Mungkin ada link yang masih belum di hapus? :-)

    BalasPadam
  34. saya dari Indonesia, saya tertarik untuk menonton film ini.
    ada link yang belum terhapus file nya tidak? :-)

    BalasPadam
  35. "awak, saya takkan minta peluang kedua". Subhanallah cantiknya awak :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...