Untuk Dia 'The Red Warriors'

Assalamualaikum.

Berkobar-kobar kerana malam ini akan berlangsungnya Perlawanan akhir di antara Angkatan Tentera Malaysia ATM VS Kelantan bagi merebut Piala yang berprestij dalam arena bola sepak negara yang akan disiarkan secara langsung di RTM TV1 (8.40 malam) dan Astro Arena (8.00 mlm).


Buat kali ketiga dalam sejarah penganjuran Piala Malaysia, juara Liga Super melakukan perhitungan dengan juara Liga Perdana di Stadium Shah Alam, malam ini.Kedua-dua pasukan mempunyai misi tersendiri dalam mencipta sejarah menjulang Piala Malaysia buat kali pertama yang akan berlangsung. Namun pemilik blog adalah asal dari kelantan maka dengan itu sepenuh hati 100% menyokong The Red Warriors... Walaupun bukan gila bola harus dan wajib menyokong negeri sendiri. Pewwit!!


ingat pesan tok guru supaya solat dahulu sebelum tonton bola. "mengerjakan ibadat solat suatu kewajipan walau di padang sekali pun. kita kena menjaga disiplin kita dengan Allah S.W.T bersesuaian dengan sifat kita sebagai seorang hambanya." - Main-main jugo smaye jange lupo boh!. :)


Dengar lagu ni dulu sek kito. baru semangat sikit. InsyaALLAH kemenengan male ni berpihak ko sek kito. Hidup The red worriors!!. :)

so untuk tontonan secara live streaming di internet sila layari laman web yang menyediakan aplikasi video langsung perlawanan akhir Piala Malaysia di url seperti berikut:

UrlLaman Web/Blog : 

Portal Rasmi TV1 Streaming:

Live Streaming News (TRC TV):

11 ulasan:

  1. selamanya the red warriors! gomo kelate gomo!

    BalasPadam
  2. aku sokong atm tapi sah sah kelantan menang..kahkah

    BalasPadam
  3. the red giant ! sek kito jange pecoh !

    BalasPadam
  4. penyokong red warrior dah tentu kebanyakannya orang kelantan, tapi penyokong atm kebanyakannya tentera dan bekas tentera je ke. just curious apa faktor yg menyebabkan seseorang boleh sokong atm selain daripada mereka ada kaitan dgn tentera...

    BalasPadam
  5. minit ke 86 baru ATM-KLate dpt seri 2..
    gane eii klate???!

    BalasPadam
  6. baru habes tengok bola ATM vs Kelantan. tahniah lah ke sek klate menang mlm nie. hehehe. yeaa ! dpt bawak balik trofi.

    BalasPadam
  7. yeayyyy! gomo kelate gomo..

    kelate mene ! hehe

    BalasPadam
  8. Kelantan menang.yahoo untuk mek cah..hehehe :P
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/10/gomo-kelate-gomo.html

    BalasPadam
  9. Alhamdulilah kita menang anis :D Heeeee.

    BalasPadam

  10. Alhamdulillah, semua tamat. Tahniah TRW sebab menang
    dan tahniah buat ATM kerana buat match malam tadi hebat (:

    Post:
    Kelantan juara rangkul Piala Malaysia 2012
    Dia sudah lama jaga rasa yang selalu buat dia kecewa.

    BalasPadam
  11. insha allah menang , klu main bola psg lagu tu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿