Rindu

Assalamualaikum cinta. 



Mood dikampung masih tinggal lebih kurang 4 hari lagi. Selama seminggu mek cah tidak online facebook dan blog kesayangan Love is cinta. Memang teramat rindu, bimbang sekiranya tiada lagi sahabat blogger yang akan singgah di blog ini. Itu yang paling merunsingkan hati. Opss rindu blog Love is cinta dapat mengalahkan rindu kepada facebook. Rupanya hidup tanpa facebook hidup lebih tenang dan bahagia. Tapi blog?? Mek cah rindu segalanya, rindu nak stalk blog yang selalu mek cah terjah dalam diam. Muehehehe rindu untuk blogwalking, rindu nak tegur rakan-rakan blogger. Semuanya rindu lah.





Maka, selama 30 minit di cyber café terus mengambil kesempatan untuk meluahkan rasa rindu untuk sahabat semua. Walaupun belum pernah bersua muka tapi rasa rindu nak baca blog orang lain memang sentiasa meronta-ronta. Hehe tapi apakan daya kerana sifat kedekut dan sifat berjimat cermat mek cah dengan terminated broadband maka bila pulang kekampung memang tak dapat online la kan.tapi lantak lah janji mek cah dapat menguji kerinduan ini terhadap korang semua. Ehem bila difikirkan balik rugi tak guna pakej murah INI. humm Ucapan salam aidiladha buat sahabat semua dan semoga ucapan ini belum terlambat. 

Terima kasih sudi baca.

Nota kecil : Berat badan dah naik. semakin stress ni. Sob sob . Nak badan cantik macam gadis INI memang tak la kan. T_T

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

27 ulasan:

  1. Syoknya cuti lama. Boleh lah nikmati hari-hari di kampung :)

    BalasPadam
  2. Mek Cahhh!! *first time panggil name mek cah, hehe, comel je.

    Iman pon same rindu nak blogwalking ni. Dah lame giler tak jenguk blog awok. Skang dah lepas rindu. hehee.

    Selamat Hari Raya Aidiladha jugak Mek Cah tersayang :')

    BalasPadam
  3. sama la sy , lebih blog dari pesbuk..apa yg ade dlm pesbuk tu pun tak tau la..rindu lebih kt blog klau tak tinjau sehari kan..

    BalasPadam
  4. Slmt hr rya mek cah..lain plak ngan ayu on9 hr2 tp blog xterhupdate pon huhu

    BalasPadam
  5. Takpa... cuti biar cuti sehabis-habisnya. hehe.

    BalasPadam
  6. salam mek cah....salam ukhuwah....suke tgok blog nie...;)

    BalasPadam
  7. rindu nak tunggu entry terbaru mek cah. akhirnyer.. heeee

    BalasPadam
  8. kakak,,nape cantik sangat!!suke tengok akk

    BalasPadam
  9. alang2 mek cah kat kampung nie...boleh la kita dating bersama..hehehew..machang dgn kb sejam jo eh...hehew

    BalasPadam
  10. pasti ada yg dtg singgah ke blog comel mek cah ni..:)

    BalasPadam
  11. saya pun rindu kat mek cah jugak!!hehe :P

    BalasPadam
  12. xpe2... ada je time boleh kn....memahami sgt perasaan ni... =)

    BalasPadam
  13. rindu zanis jgak.. :)
    tu pon da cantik..xyah cam J.Lo ..hehehe

    BalasPadam
  14. hyep kakak...
    dtg singgah sini lagi..
    hehe..
    akak sememangnyew cute..

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. rindu juga nk baca blog mek cah ni...hari2 buka blog ni dgn harapan ada entri yg terbaru..xde yang baru baca entri yang lama pun jadik lah..hehe..jgn stress berat badan naik..hehehe..yang penting hati..badan cuma fizikal sahaja.:)

    BalasPadam
  16. samelah,,rindu kt blog klau lame2 tggalkan, tkot da xde follower,hahaha

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. salam akak comey...rindu akak gk...
    ^_^ n sye tertnggu2 entry terbaru akak auww...hehe

    BalasPadam
  19. selamat hari raya adha! first time melawat blog ni. salam perkenalan :)


    jemput baca blog kami juga: www.basil-hibiscus.blogspot.com :)

    BalasPadam
  20. jeles dengan gambar2 awok... semua semat2

    saya dah update..
    selamat hari raya aidiladha

    BalasPadam
  21. aah...ada kalanya rasa boring kat fb tapi kat blog rasa rindu laa pulak... :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...