Shawl Dhia Hazanis for sale..


Assalamualaikum L.OV.E...=)

Hari ni mek cah rasa nak cuba jual shawl..ini baru permulaan....atas kata-kata semangat dari adik kesayangan maka terpaksa la mek cah cuba untuk memperomosikan shawl Dhia Hazanis ni..


ehem shawl ini sangat sesuai digayakan pada hari raya aidilfitri yang bakal menjelang nanti...tengok la yer, kalau hati dah berkenan inbox la di Facebook Love Patzzi ataupun email jer di hazanis88@gmail.com...harga boleh dirunding...^^

Salam Ramadhan....


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. kacak kitak kei shawl ya tek kooo ^_^

    maksudnya: canteknya awak pakai tudung tuu .. :)

    BalasPadam
  2. alololo..tomei3..brape hrge die kak???

    BalasPadam
  3. adoi... wajah model tu lebih menarik perhatian daripada shawl tu.. owh no... cair cair...

    BalasPadam
  4. ejah so..nok wat serban..ahaha

    BalasPadam
  5. pat2 beli kalo nak comel masa raya :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...