Nuffnang yang baik hati


Hye, kalau dulu mek cah menduakan Encik nuffnang sekarang mek cah kembali setia dengan nuffnang....setelah sekian lama menunggu BE namun hasilnya tak seberapa tapi  mek cah tetap sabar menunngu BE itu....Tapi, Encik nuffnang  masih tetap baik hati kerana dalam seminggu tu ada la jugak earning mek cah meningkat dalam RM1 macam tu...hoho tu setiap satu minggu..kira okey la tu kan dari tak naik langsung earning tu...









Opsss lepas ni mek cah kena usaha lebih lagi...Oh  Encik  nuffnang  di mana BE ku?? please bagi bonus untuk raya nie..kehkeh memang tak malu langsung..

mood:Bermimpi beraya bersama bonus dari Encik nuffnang..

p/s:bagi yang dah ada pengalaman dapat BE boleh la berkongsi kegembiraan dengan mek cah..hewhew mek cah nak dengor tips macam mana nak dapat BE..hikss jangan kedekut ilmu tau di bulan mulia ini...:P

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. BE pun tak rajin rasa la fie nie. Hahaha.

    BalasPadam
  2. ssh gk nk dpt BE :) tp kak anis try send email dkt nuffnang n blogger bio tu kalo bleh update skmo :)

    BalasPadam
  3. belog ore glamour ne takkan x dapat BE lagi..sya baru sekali dapat..pastu duk tggu lagi neh..mesti dop sabar nak tunggu hari isnin..hahah

    Rahsia Nak Dapat Buffered Earnings Nuffnang

    BalasPadam
  4. hahha. mie tak rajen laa nak bernuffnang segala . tak reti . earning pn 50 sen je stakat ni. kelakar je . muahaha :p

    BalasPadam
  5. alololo akak doakan mek cah dapat BE yer syg..rajin2 update survey kat nuffnang tu..pastu hantar tiket tanya soalan cepu mas kat encik nuffnang tu..hehe

    BalasPadam
  6. muehehe..terbaik la mekcah eh..belanjo la

    BalasPadam
  7. huwaaa.. kite tak naik2 lg BE 2. asyk tempat sama je, ke sb kite menduakan dia.huhu

    BalasPadam
  8. teheee... sama laa kita... kadang2 je dapat

    BalasPadam
  9. akak taktau pun pasal ni,iklan yg ada tu pun member yg ajar letak..

    BalasPadam
  10. @nuruashia
    owh bab nk update sokmo tu la malas..hehe

    BalasPadam
  11. @Nick
    glamour apo nyo nick...sungguh xpernah dapat BE...xpernah merasa..hukss

    BalasPadam
  12. @Nick
    glamour apo nyo nick...sungguh xpernah dapat BE...xpernah merasa..hukss

    BalasPadam
  13. @Mimieesyeerro
    muahaha lama-lama merasa la BE tu mimie..:P

    BalasPadam
  14. @azizah :)
    terima kasih akak dengan tips tu..;))

    BalasPadam
  15. @JIJI YU
    patut jiji hok blanjo mek cah...hukss

    BalasPadam
  16. @Nor Zilla Sensei
    yg menduakan tu la lg susah nk dapat BE..:)

    BalasPadam
  17. @Lyaa Suriany
    kak lya mesti dah byk dpat BE ni..:P

    BalasPadam
  18. bestnya.. saya pun jarang2 dapat BE. rasa macam nak curang je dengan nuffnang ni,heh heh

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...