Friendly Fashion : More than just clothes



Hye L.O.V.E..=)

aksesori, pakaian, shawl, heels atau seangkatan dengannya yang sudah tidak digunakan??....
sekarang masa untuk ambil tindakan!!


pernah tak korang mempunyai pakaian yang sudah tidak dipakai disebabkan terlalu banyak pakaian atau mungkin pakaian itu telah tidak menjadi pilihan hati untuk di gayakan...perkara ini sememangnya normal terjadi kepada gadis-gadis dan remaja diluar sana kan...sama lah seperti aku masih banyak pakaian yang disimpan didalam almari 'gara-gara terbeli' last-last tidak menjadi pilihan hati untuk dipakai....so, dengan itu ada jalan penyelesainnya untuk korang yang tengah pening dengan pakaian yang tersusun rapi didalam almari tetapi tidak digunakan...ini lah dia 'Friendly Fashion' yang membantu korang semua untuk menyelesaikan masalah seperti ini...
'Friendly Fashion'  merupakan satu online shop yang mempunyai 35,101 peminat atau lebih tepat lagi pengikut setia..jadi  'Friendly Fashion'  merupakan di mana kita boleh memberi percuma/menjual/trade baju dan aksesori kita dengan pengguna yang lain. Ianya diasaskan oleh adik beradik Nadzirah dan Diyana Hashim dan baru-baru ini  'Friendly Fashion'  telah memenangi kategori “Online Shop of the Year” dalam DiGi WWWOW Awards 2012.


Website nya agak simple dan comel ..oleh itu kita boleh terus cari apa yang kita nak. .Masuk je ke homepage, kita boleh terus nampak new item yang ditawarkan oleh members... Malah, harga yang ditawarkan turut tertera, memudahkan untuk kita membeli/trade according to our budget...lagipun kita semua boleh pilih lokasi untuk kita membeli/trade....so tak der la susah sangat kan untuk kita dapatkan sesuatu barang tersebut..

kepada mereka yang mempunyai pakaian yang dah tak digunakan apa kata terus ke page  'Friendly Fashion'  untuk jual pakaian tersebut dengan click button submit item dan korang perlulah megisi form yang telah disediakan..ianya mudah dan percuma okeyh...duit pun dapat dan almari pun dah clear...so boleh la muatkan pakaian baru..:)

Twitter @myfriendlyfash

p/s::Oh mek cah berada di entri Wonderful Women Bloggers: Hazanis..eceh!!Malu..
Apa tunggu lagi terjah la sekarang 'Friendly Fashion'.....


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. lalalala ~~ menari nari di sini yee ^_^ maap ! :P

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum :)

    Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    BalasPadam
  3. Wahh,wonderful women bloggers gitu.Tahniah2..ifah pun suka tengok cara mekcah bergaya..nice dan cover ur aurat :-)

    BalasPadam
  4. First time dengar pasal ni. Memang banyak baju tak guna dah, boleh la guna cara ni :)

    BalasPadam
  5. entri yg sangat menarik.terbaeekkk la....he3,

    BalasPadam
  6. pakaian mala saya semuanya dah koyak rabak.. kalau pakai, dah macam pengemis je

    BalasPadam
  7. selalu tgk baju kot tu...

    BalasPadam
  8. @Rara Nasiha
    kita pun baru nk guna cara ni..hihi

    BalasPadam
  9. @sYiRa LoKMaN
    opss ingtkn menyanyi..dgr lagu lah..=='

    BalasPadam
  10. menarik nih ....

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/singgah-sat.html

    BalasPadam
  11. Heyy, just joined friendlyfashion yesterday! :)
    visit my profile too.
    http://www.friendlyfashion.my/members/8454

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...