1001 persoalan terhadap gambar ini...



Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Alhamdulillah tinggal beberapa jam lagi untuk masuk berbuka bagi kawasan tumpat, kelantan dan sama waktu dengannya..kejap jer masa berlalu, sangat pantas sekali sedangkan rasanya baru 2 hari puasa alih-alih dah masuk hari ke-5 dah umat islam diseluruh dunia berpuasa.....haishh lepas ni perlu ada misi mencari resepi biskut raya la pulop...hiksss

okeyh kembali kepada topik asal, semalam mek cah godek-godek facebook dengan tiba-tiba ternampak satu post gambar ni..mula-mula tak nak tengok last-last ada misteri disebalik gambar ni....apa kata korang pun cuba jugak.....sekadar untuk suka-suka sementara menunggu waktu berbuka...lolzzz..^^


1 : Cuba tenung gambar bawah ni, 
2 : fokus kat bahagian hidung selama 30 saat. 
3 : Lepas tu, alih pandangan korang ke dinding
4 : Korang akan nampak wajah sebenar pompuan ni. ...
5 : Kalau still tak Nampak lagi , Cuba Kelip-kelipkan mata Anda
6 : Selamat Mencuba ^_^


Thanks for reading...Selamat berbuka...
......................................................................................................


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. betollah , ada nampak ^^

    macam gambar katrina kaif , rozita che wan pon ada

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. @Zharif Azis
    hihi xtahu la perempuan ni sape tp yg penting nmpak kan..:)

    BalasPadam
  4. @piko pink
    eh awk xnampak...mungkin awk xfokus kot..:P
    sbb org kat atas nmpak jer..=='

    BalasPadam
  5. seram pulakss..
    ish....

    malam ni jgnlah termimpi wajah perempuan nie..

    BalasPadam
  6. nampaklah. tapi mcm scary pulak. hehe.

    BalasPadam
  7. buat buat tak nmpk..mungkin awk x kenal ...just stalker ur blog in silent hehe

    BalasPadam
  8. yeahh,,napok pompuan tu..
    xtaw r sapo..cam hantu kak limoh jah..hahah..ingat ko ore kb neh.

    BalasPadam
  9. uishhh!!.

    kejut ambo!.

    tetibo muncul gambar ni, ada kaler!.
    baju hitam owk?

    ganah!.

    rozita che wan laa!.

    BalasPadam
  10. bling2 mata akak menengoknyer..hahaha

    BalasPadam
  11. saya nampak gambar perempuan ni selama 12 jam..owh...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...