Sekali terjah..Terus jatuh cinta..



Assalamualaikum L.O.V.E..=)


hewhewhew.....amacam??terasa nak jatuh cinta jugak ker??siapa minat photography dan shopping boleh la teruskan membaca entri nie....aku pasti korang pasti tak kan kechewa dengan entry yang berbaur cintan cintun nie...Werk...rasa nak muntah lak bercakap pasal cinta kan...hoho tak habis-habis nak jiwang...tak rock la kan....:P

header yang cun!!



actually, aku suka singgah blog sis LIZA RAZAK??hoksss ke aku jer yang ketinggalan....cowie, yang aku tahu dalam blog beliau banyak terkandung picha yang cantik-cantik..teruja masuk blog beliau....lagi satu beliau mempunyai blog yang mana korang boleh tertarik daaa boM dengan dress yang beliau jual...eceh!! tapi kebanyakan yang aku berkenan dah sold out...sedih...tapi tak per tunggu entry yang lain lak....T__T

Pemiliknya lagi cun!!..she is fashionista...:)
Untuk jalan-jalan cuci mata melihat dress dan fesyen terkini boleh la terjah ke blog beliau yang satu lagi..:)

header pypylambsstudio yang chomel..:P

sila klik sini---->http://pypylambstudio.blogspot.com/...tak rugi dan takkan menyesal punya bila korang datang ke blog nie...so aku membuat jaminan 90% korang berpuas hati dengan blog nie... so memang sesuai sangat la untuk mereka yang gilakan fesyen..:P



kebanyakan dah SOLD OUT....perghh cepat betul!!....insyaALLAH suatu hari nanti aku akan dapatkan jugak dress dari blog sis  LIZA RAZAK  nie..:)

motif:jatuh cinta dengan blog nie la...LOlzzz..:P


Salam...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

23 ulasan:

  1. mengidam dress liza razak letteww. hehheh

    BalasPadam
  2. @kura

    hewhewhew,...macam tahu-tahu jer..malu kita..:P

    BalasPadam
  3. salu p blog dia,salu beli dress dengan dia,pon dah penah jumpa kak liza depan rumah,sanggup delivery sendiri baju yang onie order,auwwww..hehe *sila jeles kaihhhhhh,haha

    BalasPadam
  4. @onie

    awww...jeless weh dengan awop nie.....waaaa T__T

    BalasPadam
  5. hai dear! hit me back. jum join giveaway sponsored by me :))

    BalasPadam
  6. x boleh terjah. nanti duit habis. hahaha

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. @Cik tikah

    hehe pi cuci mata xper dah..:P

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum

    wah comel la header depa

    BalasPadam
  10. Hai Oram Kelamtam...hahahahaa...komen 1st mulo2 mari jahla...

    BalasPadam
  11. Hai Oram Kelamtam...hahahahaa...komen 1st mulo2 mari jahla...

    BalasPadam
  12. Boleh la terjah blog dorang nanti. :)

    BalasPadam
  13. terharunya saya :D thank you...

    BalasPadam
  14. @Liza Razak

    hehe sama2..malunya saya..-__-'

    BalasPadam
  15. mmg tuan blog tu cun melecun :)

    BalasPadam
  16. dari dulu mmg follow blog kak liza, memang best :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...