Blog pilihan Penghujung Mac 2012...


Assalamualaikum L.O.V.E...=)

hari nie mek cah nak kongsi sikit blog yang menjadi pilihan untuk singgah dikala kebosanan....actually bukan nak kata aku tak mau dan tak pernah singgah blog yang lain tapi saja nak promote blog nie kat korang..mana la tahu korang pun suka dengan citarasa aku nie...eceh!! lagi satu tak salah kan berkongsi blog yang menjadi pilihan hati...:P

jom terjah blog mereka...klik je kat gambar header yang aku letak tu.....1, 2, 3!!...Parammmmm pam pam...Lolzzz

Maya lisa yang gojesss...^^


simple header but nice + cute..:P
Gila photo..terbaekkk!!

yang nie aku paling tak tahan...:))

hubungi mereka di talian yang tertera..ahaskk..Lolzz..:P

  1. http://mayalisaminamichan.blogspot.com/
  2. http://siti-sakinah.blogspot.com/
  3. http://naufal91.blogspot.com/
  4. http://careeron9.blogspot.com/


........................................................................................................
.::PESANAN DARIPADA PENAJA::.

  1. Win The New iPad! ->KLIK SINI
  2. Enjoy 3D experience with Triple Chicken Sensation pizza at #PizzaHutMsia today!- >KLIK SINI
  3. Earth Hour 2012 di Sunway Pyramid, Sabtu ni, 8.30 malam! Jumpa sana? ;) ->KLIK SINI 
  4. Find a job and win RM500->KLIK SINI

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. nisaaaaaaa

    terharu sangat kina tau

    thank you so much for putting my blog link in your entry :D

    <3

    BalasPadam
  2. @Siti Sakinah Binti Ishak

    ala kina...xder hal lah...hehe lagi pun nisa peminat blog kina....mmg cantik lah picha dlm blog kina....seperti guna DSLR..:))

    P/s::sowie tau nisa cilok header kina..:P

    BalasPadam
  3. AESHH ! MALU MAYA LAH HANIS ^^ toce toce naa ^^ terharu maya ^^

    BalasPadam
  4. next month blog alkisah plak k..hehehe :P

    BalasPadam
  5. hehe

    it's okay la, dear :)

    nisa pun boleh buat gambar macamtu

    kina edit pakai Photoscape dengan Adobe :)

    BalasPadam
  6. untungnya mereka huhuhu :) smua best :)

    BalasPadam
  7. mmg hebat blog mereka...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...