Menternak lemak dikenduri kawin...:)



Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah kerana diberikan rezeki untuk aku makan free..hye bila dah free apa lagi, cepat la belasah semua makanan yang ada.....Actually bila ada kenduri kawin tentu la dapat makan free kan..ahaksss so kita ambil la peluang yang ada.....masa CNY la ramai yang nak kawin..jemputan kawin tentu la banyok kan...kebetulan aku cuti semester sebulan lebih...pada hari tu jugak la aku ikut mak aku ke kenduri kawin pluss jadi driver..apa lagi segalanya aku setuju..hoho nak tengok orang kawin dan nak amik berkat...Lolzzzz bukan lah, nak makan free jer..:P


Hye awak...banyaknya makan!!..mentang-mentang la makan free kan??..Lolzzz


Ececeece, muka tengah kelaparan dan muka yang suka amek kesempatan...lepas pau nasi, makan bubur kacang + agar-agar....tengok jer begini tapi makan banyok..:P


Fuyyoooo!!..nampak sangat suka makan + makan...haishhhh orang lain dah habis makan tapi aku lak sambung makan benda lain lak...anok sapo la nie....


hoho pengantin lelaki sampai pun aku tak hiraukan sebab asyik duk makan jer keje nya....Lolzzz 


ni my adik dielah!!..sekali aku tengok macam mek cino adik aku nie..tapi bila dua kali tengok macam apa erk???..haishhh..=)


sebelum balik, kita snap lulu ...1,2,3 clik!!...jom balik..haiyaa nasib baik tak kena pot pet dari mak aku tu...ececece tak kan nak marah kot..aku kan driver ..^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. Haha. Makan makan makan sampai puas. Nanti kalau dah balik rumah, dah tak jumpa makanan yg sama dah. Hihi. Comellah kak hazanis ^^

    BalasPadam
  2. hahaha :D nampak bestt laa makanan tuu.. ^^

    BalasPadam
  3. haiiiii awak ;)

    jemput la dtang ke blog einaz. ada info penting untuk anda sebagai wanita, punca pad yang diperbuat daripada bahan kitar semula menyebabkan kanser rahim.takut kan..

    BalasPadam
  4. amboi kuatnye mkn:) hehe... kenduri sape ni?<--- nyibok:)

    BalasPadam
  5. awk comey seyhhh..
    btw, lama da nuru xg knduri hohoho..

    BalasPadam
  6. time kenduri ni mmg untung..
    makan je brape byk! hehe

    BalasPadam
  7. salam maulidur rasul =)

    Hihi.tula.bila cuti2 ni ramai jer yang ajak makan kenduri.best best:)

    BalasPadam
  8. No, that's okay. Really :3 Jangan la ambik hati sgt dgn kata2 saya T^T

    BalasPadam
  9. waa...bestnya pergi kenduri..

    kakak dengan adik sama comel :)

    BalasPadam
  10. hehe . kamu chomel , tp sayerr ,jarang larr g knduri , malas sangat , hee , but rajen g knduri nih bagur , bole mngeratkan silaturrahim ^^

    BalasPadam
  11. menternak lemak itu best..
    menternak untuk hidup:p

    BalasPadam
  12. psst..hazanis dah demokk ^^ hehehheheheheh

    kidding ^^

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. mek,merempit ke tu :P




    awok naik doh ko lemok tu?hehe

    BalasPadam
  15. gano nak pakai shawl gitu ? tuto pliss . omey2 :)

    BalasPadam
  16. Salam, ada requestsuh cc buat header kan, tak boleh la..cc sibuk skit ngan pnone straps

    BalasPadam
  17. comel plak shawls awak pkai tu...


    http://www.larazstyle.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...